tüh bea ben açacaktım kısmet sana imiş babaçi
keske kayserili birileri cıksa ya
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
slm tüm gayseriye www.kaymod.org kayserili motorcuların bulusma noktası benim henüz yasım kücük ama bende motor seviyorum inşallah ilerde olur yaş 17 gayseri gayseri gayseri herkez buraya
slm tüm gayseriye www.kaymod.org kayserili motorcuların bulusma noktası benim henüz yasım kücük ama bende motor seviyorum inşallah ilerde olur yaş 17 gayseri gayseri gayseri herkez buraya
kayseride motor hastası cok ama burayı bulamamıslar hepsine haber veririm inşallah...
calısıyo ama biraz yavas site tam faliyete gecmedi ama gececek...
ben de geldim kayseri mt baharda beraber takılırız... zira motorumu depoya kapattılar... bu arada talasta oturuyorum erciyes tıp da hazırlığım... scooter sürüyorum çok tatlı bişe bence :D
[SIZE="7"][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]sonsuza dek!!!!!!!!!
özgürlük!! _-bunun için de iki tekerlek-_[/COLOR][/FONT]::jester::
ben de kayseriliyim baharda bana da ulaşın bişeler yapalım
ben de kayseriliyim
kusura bakmayın ufak bi problem yaşandı tetkisi olan biri silsin bu mesajı fazladan atmışım :(
[SIZE="7"][/SIZE][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]sonsuza dek!!!!!!!!!
özgürlük!! _-bunun için de iki tekerlek-_[/COLOR][/FONT]::jester::
hoş geldin...
selam millet ben öz kayserili asya motorum var 150 t msj bekliyom türkiyenin her yerinden msj bekliyom motor hakkında bilmeniz gereken her sey bende sorun her konuda cevaplayayım hadi kadasına aldıklarım kurbanolurum size ben
Selam kardeşim hoşgeldin.Ben aslen Sivas'tanım,doğum yerim Kayseri fakat işim gereği Ege'deyim..çok yakınım var Kayseri'de yaza uğrarız bellimi olur
Bende Bi Gayseriliyim Ama Ne Motorum Var Nede Bişi Ama Ben Manyak Motor Hastasiyim Herkeze Slm
slm hosgeldin
kayseri mt ye birileri yazınca resmn heyecan yaptım ya
merak ettigim orda hic motorcu mu yok internt mi yok
brz büyüynce istanbul mt ye katılcam ins
motorcu çok benim bildigim ama büyle saçma şeylerle ugraşan yok anladıgım kadarıyla
herkese ıı geceler kayserıde motor toplama olayları nasıl yapıolarmı bıs mersinden kayserıye gesı duzenlıcesde aramısda ehlıyetsızlerde var onun ıcın sordum bılenler bılmeyenlere solesıun :d:d (bende kayserlıyım
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)