saat 13,08 itibari ile ferhat abimin artık bi yamaha ybr si yok
saat 13,08 itibari ile ferhat abimin artık bi yamaha ybr si yok
Yüksek Kalite Üstün Performans
nasıl yok ya? sana mı sattı? kaç paraya sattı. o ne yapacak şimdi?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
aramıza hoşgeldin fatih kalıcı katılımcı olman dilekleriyle
ben bir bilsem tuncay satmayı hiç düşünmediğim bir zamanda satıldı inşallah yakın bir zamanda yeni motosikletim'le aranıza katılırım..yamaha r6düşünüyorum ama bakalım kısmet..bu arada mehmet'e teşekkür ediyorum..kendisi sattı ybr'yi.. çok iyi bir insana satıldı öğretmen kendisi..buradan ünal hocama tekrar hayırlı olsun diyorum kazasız belasız biner inşallah
rica ederim ferhat abi bu bizim işimiz alan satan hayrını görsün
bu arada ferhat abi motosikletine bir adet gdr kask yazmışın istediğin zaman benim makina senindir abi
slm bende geldim artık bende mt ciyim herkese kazasız günler diliyorum
hayirli olsun ferhat abi, umarim en yakinda bi drag star alirsin o zamana kadar caracalla idare edersin
chopper ci adama rancing motor gitmez. ona sadece benim makina yakışır
hoşgeldin. birde kendini tanıtsan süper olcak..
bende ferhat abime chopper veririm bende motor çok chopper racind atv cup scooter fark yapmaz yani
hoş geldin murat abi inş ecz uğuruda bekliyorum
slm gnd ismim murat ünlü motor mehmetin tavsiyesiyle üye oldum kabul ederseniz gezilerinize bende katılmak isterim mondial 125 kt ve honda xl 600 motosikletim var
hg murat abimxl 600 ile gezilere katılma derim sen kt 125 e devam et benceo makina su gibi yakar bea:D:D:D
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
ne oldu kayseri'mt'ye yahuu çoğalmışız valla çok sevindim arkadaşlar..umarım yaza şöyle bi 30,40 kişi felan oluruz..yeni gelen arkadaşlara'da hoşgeldiniz diyorum işte kayseri budur..kayseride motorcu yok diyenler utansın....sevgiler..
hoş bulduk abi saolasın
bütün çevreyi burada toplayacağım ben
her gelen müşterime söylüyorum
Cok iyi yapiyorsun da bu kisiler aktiv olarak buraya biseyler yazacaklar mi acaba? Benim pek umudum yok acikcasi
ben elimden geleni yapayımda
bu ne biçim hava ya... bi ısınamadı gitti. ısınsa da şöyle bir iki ufaktan ufaktan geziler yapsak..
gerçi benim daha ehliyetim yok ama neyse..
ben zamantıda direksiyon hocasıyım gelirsen yardımcı olurum
mehmet ilk gezi nere olur
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)