yaw matın bir özelliğimi var artı olarak ben bi gaza geldim parlak aldım ama kötü diildir umarım bekliyorum işte bakalım feyizoğlu harikasın, feyizoğlu süpersin dedikleri kadar varmı anlicaz eğer bugün gelirse harbiden öyleler.
yaw matın bir özelliğimi var artı olarak ben bi gaza geldim parlak aldım ama kötü diildir umarım bekliyorum işte bakalım feyizoğlu harikasın, feyizoğlu süpersin dedikleri kadar varmı anlicaz eğer bugün gelirse harbiden öyleler.
dün kargoya verildiyse kargo şirketi yamukluk yapmazsa bu akşamgeleri. en geç yarın elinde olur, dün verdilerse kargoya.
ya matın bi özelliği yok. sadece aşırı parlak şeyleri pek sevmiyorum. ha motor parlak olsun o başka ama mesela bazılarını görüyom parlak parlak deri ceketler giyiyorlar o hoşuma gitmiyor. o yüzden parlak kaskı istemiyom. ama tabi zevk meselesi bu. bende bi ara parlak kaskı düşünüyodum sonradan caydın...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
halledemedim tuni mart 1'e kaldı işler..yani mart ayında bir daha yolculuk var..
valla şu an kayserideyim ama havalar soğuk..biraz ısınsın bu ay çıkmadan götürelim..
murat yemişsin valla askerliği tam havalar ısınınca geliyorsun yani..hayırlısıyla bir an önce gelirsin inşallah..selamlar
yaw dediğim gibi feyizoğlu şaşırtı benide tam 1 günde geldi harbiden dedikleri kadar varmış gelir gelmez koyacaktımda resimleri resimin nasıl koyulacağını bilmiyodum onuda yeni keşfettim işte resimler. . .
akşam olduundan ışıkla biraz parladı ama parlak olmasının aşırı bi özelliği yok yani öle gözünü falan almıyo insanın )
benim başım 58 di hatta biraz daha büyüktü medium aldım tam cuk oturdu hiç boşluk yok çıkarırken fln biraz kulağı acıtıyo ama problem diil.
kafama takınca sanki çene kısmım aşağı taraf yani çok açık kaldı gibime geldi ama bide boyunluk alırsam olay hallolmuş olacak. kendisi orjinalinde beyaz vizör le geliyo bide siyah vizör alsam çok daha seksi olucak )
hayırlı olsun yavuz havale'mi yoksa kredi kartıylamı aldın..ben bu kredi kartı olayına pek güvenemiyorum internet üzerinden alışverişlerde..
Yavuz hayırlı olsun...
hayırlı olsun kardeş..güzel bir kask almışsın..feyizoğlu gerçektende bu işte bir numara sayılır..
yavuz kaskın hayırlı uğurlu olsun... kazasız belasız kullan..
s.@ hayırlı günler artık aranızda bende varım ferotr nin sayesinde
aramıza hoş geldin kardeşim kazasız günler
Yüksek Kalite Üstün Performans
yaw ferhat abi sende olmasan kimsenin üye olacağı yok buraya
aramıza hoşgeldiniz mehmetle fatih...
hb saol arkadaşım
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
hoşbulduk tşkler
Yüksek Kalite Üstün Performans
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)