benim ehliyet işi taa mayısa kaldı... salaklar benim dosyaları yanlış onaylamışlar. 14 şubattaki sınava giremiyecem....
benim ehliyet işi taa mayısa kaldı... salaklar benim dosyaları yanlış onaylamışlar. 14 şubattaki sınava giremiyecem....
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
hayırlısı olsun tuncay..bir dahaki sınava alırsın inş ehliyetini.. selamlar..
Ehliyet işine üzüldüm tuncay takma kafana...
selam herkese güzel gezi olmuş ferotr inşallah yaza kapuzbaşını bende görmek isterim..sevgiler
arkadaşlar istediim motoru aldım sonunda keeway superlight 150 . . .
henüz kayseriye gelmedi konyadan ama bir iki gün içinde gelecek işallah.
yaw diyeceğim şudurki motor gelince bi bakıma götürecem kayseride önerebileceğiniz motor ustası varmı ???
Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
öncelikle hayırlı olsun sıfır'mı aldınız ikinci elmi?? tamirci konusuna gelince ortak sorunumuz bu zaten doğru dürüst tamirci yok kayseride ama!! benim devamlı gittiğim,devamlı kurye motorları yapan bir yer var istersen adresini verebilirim..diğer tamircilere nazaran çok çok iyidir..
teşekkür ederim..gezilecek görülecek yerlerden birisidir..
ferhata abi gittin mi marmarise nasıl geçti? işleri yoluna soktun mu?
bu arada yakın bi arkadaşım motor almayı düşünüyo. senin ybr i kaça veriyon?
saolasın. 2. el ama 1000 km de daha adresini versen iyi olur çünkü hiçbişey billmiyorum daha bi baktırsam ii olacak.
teşekkürler
ÜNLÜ MOTOR
HACI SAKİ MAH. NO:17
KAYSERİ
Tel: 0352 320 67 90
yer kocasinan askeri şubenin arkası sorarsan gösterirler...mavi ybr'si olan ferhat gönderdi dersen sana yardımcı olurlar.metin yada hamdi usta var orada
marmaristeyim ben tuncay..ybr'yi satarım arkadaşına fiyat 2400'tl olur.. devir hemen olmak şartıyla..ufak bir pazarlık olur.. motorumu anlatmaya gerek yok sen nasıl bir motor olduğunu biliyorsun..hava filtresi,buji,yağ (castrol 10w40)ön fren balatası yeni değişti çizik olmayan bir motor arkadaşına iletirsin..yenisi 4000'tl bunuda bildir
daha görmedim arkadaşı. yarın stajda görecem. o zaman söyleyecem fiyatını. ama ona o para pahalı gelebilir daha ucuz bişeyler arıyordu. ama tabi senin makinanın da hakkı o açıkçası. çok güzel bakmışsın...
bu arada marmaristeki işlerini hallede bildin mi?
olur aslında motoru alır almaz ceza yedim kask dan dolayı o yüzden kask almayı bekliyorum bende binmiyorum motora gelince haberleşelim ozman abi iyi olur yani saol tekrardan.
yavuz kaç para ceza yedin? nerde durdurdular seni? ve kaskı nerden almayı düşünüyorsun? bende almayı düşünüyorum da..
ibni sina hastanesi varya büyük onun ordaki kavşakta kıstırdılar bugün yatırdım ceza yı 61 yazdı ama ilk 15 gün içinde ödersen 45 oluyo
kask olarakda bunu düşünüyorum
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=45441
gayet mantıklı bide benim siyah motora ii gider die düşündüm.
bu cam içini gösteriyo önceleri bide siyah içini göstermeyen vizör alayım diodum oda 25 tl sonradan vazgeçtim burda 3-5 milyona bi film çektiririm aynı şey olur . . .
tekrardan çok geçmiş olsun.. bende aynısını almayı düşünmüyorum. ama siyah film bence sağılıklı olmaz. gözleri bozabilir allah korusun... birde parlak mı alacaksın yoksa mat olandan mı?
selam arkadaslar telefon mecburen kapalı. acabilirim umuduyla geldim mudanya imralının dibi gidip geliyorlar adaya telefon yasak anca ankesörden konuşuyoruz. ben de sizi özledim arkadaslar şafak 89 az kaldı.....
ben biraz önce sipariş ettim kaskı ben parlak sipariş ettim ne geleceğini bilmiyorum henüz yarın gelir büyük iht. çünkü sipariş ettikten 1 saat sonra fln kargoya verildi die mail geldi :D fotosunu koyarım ben ordan bakarsın.
slm murat abi.. ne o senin çarşı iznin hafta içi mi oluyor zaten askeriyede yasak telefon se bilmşyormuydun ii hadi şimdiden gözün aydın 3 aydan kısa bi süre kalmış. yarılamışın askerliği...4 gözle bekliyoruz gelmeni..
sana şimdiden hayırlı olsun. bende aynısından almayı düşünüyorum ama sadece mat olandan.. fotosunu bekliyoruz..
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)