ben ehliyet olayını hallettim yaza kadar motoruda alıcam işallah. . .
ii hadi hayırlısı kardeş. ben daha ehliyeti halledemedim....
umarım gönlüne göre bi motor alırsın
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
selamun aleyküm nördünüz bende kayseriliyim ve motorları seviyoruöm yaşım 16 dayımın mz 301 var onunla uğraşıyorum dayım çalıştığı için ben bakıyorum ama kış olduğu için çıkaramıyoruz ayrıca yahyalıyım
buraya resimleri nasıl koyuyoruzz
hoşgeldin...
imageshack.us adresine gir. fotoları upload et. upload ettikten sonra link verecek. olinki kopyala buraya yapıştır. ok?
Erbil hoşgeldin...
hoş bulduk
erbil38 hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle
aramıza yeni katılan arkadaşlara hoşgeldiniz diyorum
o0o0 baya ii kayseri mt git gide çoğalmaya başladı. havalar bi ısınsın iyicene çoğalır..
arkadaşlar mororumu sattım vede motorsuz kaldım varmı bildiğiniz iyi bir enduro kayseride aprilla bmw gs veya honda aklınızda olsun tavan fiyatım 10000 lira haberinizzzz olsun eğer hemen bulamazsam ev alacam parasız kalaacam gezilerde arkanızda gezdirirsiniz vallaha demedi demeyin
[I]Gitmediğin Yer Senin Değildir[/I]
kardeş neden illa kayseriden diyorsun.. sahibinden.com da bi ton ilan var ankaradan felan. oralardakini beyenmiyormusun?
yinede aklımızda olsun. bişeyler duyursak haberdar ederiz..
selam arkadaslar önce hepinizden özür diliyorum.kimseye haber vermeden askere gittim. cok hızlı oldu.eylül de askere gitmek için karar aldırmıştım ama kabul edilmedi dediler.anca 2009 aralıkta gidersin dediler.kasım 25 de yazı gelmiş 1-2-3 aralıkta sınava gireceksin diye ne oluyoruz dedim meğer kabul olmuş haberim yok.apar topar muayene vs ve şafak 104 bursa mudanya dayım jandarma mayıs 18 oradayım.ferhat ın dediği gibi ilk kez çarşıya çıktım.ve kayseri mt baktım. yeni geln arkadaşlara selam.tuni ferhat hepiniz özledim kendinize iyi bakın
murat askerliği bitirmişsin bile valla umarım rahatsındır..hayırlısıyla teskereni alırsın inşallah macitin seni bekliyor en kısa zamanda görüşmek ümidiyle bizde seni özledik selamlar
geçenlerde kapuzbaşı şelalesinden bahsetmiştik geçen yazdan bir kaç resim eklemek istedim...
[URL=http://g.imageshack.us/img7/bild0987aj0.jpg/1/][/URL
]
slm murat abi. valla sana çok kırgınız. bi gidiyom hadi güle güle bile demedin...
telefonunu arıyoz hep kapalı forumada yazmayınca telaşlanmıştım açıkçası. sonra bi gün ferat abi beni eve bırakırken size uğradık eşin çıktı. ve askere gittiğini söylemişti. e tabi bende bi ohh çektim eşiniz sizin yeni numranızı verdi 0539....83 ama bunu da arıyom bu da hep kapalı...
hadi az kalmış şunun şurasında 3 ay sonra gayseridesin yine.. valla bizde seni özledik..
ferat abi fotolar süpr valla kıskandım.. kaç senedir kayserideyim bi gidemedim şu şelalelare...
güzel gezi yapmışsın ferhat havalar ısınınca bizide götürürsün herhalde ...
inşallah kayseride olursam yaza yaparız bir kapuzbaşı
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)