Bunlara takılacak olsak günde 10 defa kavga ederiz Kayseri'de.
Vlog'a malzeme bulamamış da vatmana sataşmış.
Bunlara takılacak olsak günde 10 defa kavga ederiz Kayseri'de.
Vlog'a malzeme bulamamış da vatmana sataşmış.
2 sorum olacak...
Kayseri'de Mondial 125 ZNU bilyelerini nerede değiştirtmeli?
Gidona kaynakla rüzgarlık tutturulmuştu, çıkarttırıp zımparalattım, aynı şekilde boyatmam gerekiyor, nereye götüreyim?
evet beyler tekerinize taş deymesin yok mu kimseler
Aksaray Kayseri nakliye işi yapıyorum. Bende burdan sayılırım
Herkese selamlar;
Forumda ve Motosiklet camiasında yeniyim
Ehliyet kursuna kaydımızı yaptırdık eğitim ve sınavları bekliyoruz.
Ben ekstra olarak güvenli sürüş eğitimi de almak istiyorum. Sanırım bunu kayseride sağlayabilecek bir kurum veya kişi yok değil mi? bilginiz var mı bu konuda.
Kayseri değil ama en yakın ankara da bir kaç firma var. Sertifikalı eğitmenlerde var. Google ile bulup telefonla ulaşabilirsin. Kayıt teyiti için 100 tl veya civarı bir meblağa yatırman gerekiyor. Ben bunları bulabildim...
Motosiklet bayileri ile hiç bir alış verişim olmadı. Motorumu da tanıdıktan aldım. Ekipman ve motor satışı yapan bir yer var ama ismini anımsayamıyorum. Düven önünde, tranvay durağının hemen arkasındaki sokağın köşesinde yeri. Fiyat olarak internetten baktığım fiyatı direk söylüyordum ve sitelerden daha uygun fiyata alış veriş yaptım. Sorun da çıkmadı şükür.
Kocasinan Belediyede görevliyim. Her sabah işe gidip geliyorum. Beyaz cruiser üzerinde alakasız bir giyimi olan vatandaş benim
Almaya karar verdiyseniz eğer modelinizi de belirleyip bir an önce alın zira fiyatların hiç şakası yok.. En kısa zamanda istediğiniz motora kavuşmanız dileğiyle
Hak edene hak ettiğini vereceksin!
Bir türlü karar veremedim ama önceliği ekipman ve eğitime vereceğim bu kesin
Birbirinden farklı etkinlik, festival ve spor müsabakalarına ev sahipliği yapan Erciyes, bu kez Türkiye’nin dört bir yanından gelen motor meraklılarını ağırlayacak. Motosikletçiler 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı 2 bin 200 metre rakımdaki Tekir Yaylası’nda festival için kurulan Çadır Kamp alanında konaklayarak 4 günlük ‘Erciyes Moto Fest’ ile kutlayacak.
Sadece kar ve kış sporlarıyla değil yaz boyunca da birbirinden renkli pek çok etkinlikle adını duyuran Erciyes’in 30 Ağustos - 2 Eylül tarihleri arasındaki misafirleri, Türkiye’nin dört bir yanından gelen motor tutkunları olacak.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Erciyes AŞ ve Kayseri’deki gönüllü motosiklet kulüpleri tarafından düzenlenecek olan etkinlik bin motosikletçi ve 2 bin 500 katılımcıyı ağırlayacak. Erciyes Tekir Yaylası’nda festival için kurulan çadır kamp alanında gerçekleşecek olan etkinlik nefes kesen akrobasi gösterilerine, moto kross yarışlarına, konserlere, DJ performanslarına ve ateş başı eğlencelerine sahne olacak. 30 Ağustos Zafer Bayram’ında başlayacak ve 4 gün boyunca devam edecek Erciyes Moto Fest’e katılanlar Talas, Kapuzbaşı Şelaleleri, Sultan Sazlığı gibi Kayseri’nin tarihi ve doğal güzelliklerini de iki tekerle keşfetme imkânı bulacak.
Türkiye motosiklet akrobasi şampiyonu ve ünlü motor şovmeni Birkan Polat, Cuma ve Cumartesi günleri Erciyes’te 17:00 - 18:00 saatleri arasında motosikletiyle unutulmaz bir gösteri sergileyecek. Festivalin üçüncü günü de yüzlerce motosikletlinin katılımı ile şehir korteji gerçekleştirilecek. Erciyes’te başlayacak olan tur şehir merkezinden Talas’a uzanıp tekrar Erciyes’te son bulacak. Ayrıca festival boyunca düzenlenecek çekilişlerle katılımcılara bir birinden güzel hediyeler dağıtılacak.
Merhabalar.
"'Erciyes Moto Fest' 29 Ağustos'ta başlıyor DHA (DHA)"
Bunun dışında bir bilgiye ulaşamadım.
Festival programı, gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda detaylı bilgisi olan varsa paylaşsın lütfen.
zira dağın başında kabak gibi kalmayalım
Daha önce bu organizasyona katılan birisi bu sene hayatta gelmez. Organizasyonda tam olan hiç bir şey yoktu çünkü. Hele o toprak zeminde motosikletle yavaş gitme yarışması vardı ki dillere destan. Tozun toprağın içinde perişan oldu herkes. Akrobasi gösterisi için milleti yayladan otel önündeki otoparka götürdüklerini kimse unutmadı. Birbirinden güzel hediyeler dedikleride zincir yağı vermekti. Gece eğlence bitince nerede konaklayacağız diye millet aptal aptal birbirinin suratına bakmak zorunda kaldı. Etkinlik için gelen insanları kendi paraları ile rezil kepaze ettiler. Kayserili olarak ben bile gitmeyeceğim, şehir dışından beni arayıp gelmeyi düşünen arkadaşlara bile gelmeyin dedim. Bu kadar rezillik olamazdı gerçekten.
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)