Merhaba bende motor almayı düşünüyorum 8. ayda 18 olacağım fakat aileyi bir türlü ikna edemedim, araba sürerken olan farkedemediğim hız duygum neredeyse tavan yaptığı için olmuyor. Eğer olur da alırsam başlangıç için Pulsar 150NS düşünüyorum Sabahları Hürriyetten geçen bir pulsar görüyorumda buradan birininse şimdiden söyleyim o pulsarların arka farları beni bitiriyor
Ben değildim kimmiş o yüce şahsiyet bak merak ettim şimdi.
Direk 200cc al satarken çabuk satarsın.
Son iki gündür Benelli tnt motorlu bir arkadaş görüyorum sivas caddesinde. Kafasında kamera takılı geziyor buralarda mı kendisi
Önerdiğiniz A2 ehliyet kursu var mıdır? Sabah hürriyet aytemiz petrol civarında giden siyah pulsarlı abimiz burada mı?
Meraba arkadaşlar, motosiklet yolunda artık ciddi ciddi adımımı attım. A2 için dün bir sürücü kursuna kaydımı yaptım. Ancak verecekleri eğitimden ve eğitmen durumundan şüpheliyim. Direksiyon sınavından kalıp tekrar tekrar para vermek istemiyorum. Zamanı olan bir iyiliksever var mı nezaman nereye derseniz gelirim. Beni motoruyla çalıştırıp bana bu yolda yardimci olmak isteyen birini arıyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
Dün birçok kursu gezdim. A2 vermek istemeyip A1e kaydolmam icin beni ikna etmeye çalışanlar oldu. Eğitim eğitmen durumu bakımından hiçbiri güven vermedi. Fiyatlar standart. Öyle olunca birisine kaydimi yaptım.
hangi ehliyeti alabiliyorsan onu alman mantıklı. A ise A yı al. Yok A yı alamıyom o zaman A2 yi. A2 için yaş falan şartlar el vermiyor o zman seve seve A1 i. Ama yasal olarak hangi ehliyeti alabiliyorsan en büyünü alman mantıklı.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Selamun aleykum arkadaşlar.Uzun zamandır motora başlama hayalimi sonunda gerçekleştirdim,artık bende aranıza katıldım.Başlangıç motoru olarak hem fazla para vermemek için hemde kolay öğrenebileceğimi düşündüğüm motor olan Kanuni'nin 125cc lik motorunu aldım ikinci el olarak.Bunu seçmemdeki diğer bir neden ise motor ünv den sınıftan arkadaşımın motorunun olması ve gayet temiz olmasıydı(kendiside şuan fazer aldı).Kısa süre içindede ehliyet kursuna yazılıp ehliyetimi çıkarmayı düşünüyorum rahat rahat gazlamak içinKayseride olan motor sürücüsü arkadaşlarla tanışmak,muhabbet etmek,tecrübelerinden faydalanmak isterim.Motora yeni başlayacak olan birine verebileceğiniz tavsiyeleriniz varsa yazarsanız sevinirim.Hadi tekeriniz her daim düz bassın;)
Hayırlı olsun.
Ehliyetin olmadan trafiğe çıkma. Cezayı yersen çok üzülürsün.
Ben Kayseri parkın oralarda nispeten trafiğin olmadığı yerde, kask falan olmasına rağmen yolda tın tın gidiyordum. Kırmızı ışıkta durdum. Arkadan 2 tane motorize trafik polisi geldi, Sağ çekmemi söylediler ve evraklarımı kontrol ettiler. O yüzden ehliyet almadan heyecanına yenip düşük gezme...
Ve en önemlisi koruma ekipmanlarını maddi gücün el verdiği kadar en kalitelerinin alman. Ayrıca büyük ihtimalle o motorun üzerinde dandik çin malı lastikler vardır. İmkanın varsa motorunun lastik ebatlarına göre iyi kalite (mişlen pireli gibi marka) lastik alman.
Kazasız belasız
Motorun bakımları yapılmış durumda,lastik olarak üzerinde metzeller taktırdı arkadaşım,onun kaliteside Nasıl pek bilmiyorum açıkçası.Bayram sonrası ehliyet kursuna yazılacağım dediğiniz gibi 1500 tl ceza yemek istemem )Teşekkür ederim
Merhaba arkadaşlar,
Kayseri'de Honda CBR250'yi nerden alabilirim?
Bayiisi nerede?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)