Aktif mi Kayseri MT bir kaç grup görüyorum gezen
Aktif mi Kayseri MT bir kaç grup görüyorum gezen
Ben buralardayım biraz hareket kayseri mt
Kayseri MT bırakın motosikleti falan gelin wakeboard yapalım
Onu ben yapmadım ya mazakaland da var ama cesaret edemedim işin gerçeği :D
Snowboard yapıyorum wakeboard da yaparım zaar
Dibimizde ama hiç wakeboard yapmak için gitmedim denemek lazım.
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Snowboard çok zevkli. İlk başladığında düşmesi ayrı bi dert kalkması ayrı bi dertti şimdi alıştık Ben de başlayalı 2 sezon oldu ama iyi geliştirdim haa
Sanırım ikisinin tek ortak yanı iki ayağının bir pabuçta olması:D
Aaa gördüm orayı. Halam kınaşta oturuyor oraya sık sık geliyorum. Valla aklımda olsun girip çıkarken motoru görürsem uğrarım
nihayet aldim bi mt125. gece sakin surus yapmak istetenlerle dolasabiliriz
Sagoun, evet gri ama henuz bikac gun oldu Kayseri'ye getireli. Iyi denk gelmis benimkiyse.
Bende dusunuyorum ama yetkili servis olmamasi tedirgin ediyor biraz.. bakimlari nasil yaptiracaksin?
Motoru tecrubesiz halimle Adana'dan getirdim. Bakimlara da yine civar sehirlere goturmeyi planliyorum. Kayseri'de buyuk problem hakikaten. Boyle buyuk bi sehirde bi tek Honda var.
Bende Adana'dan bakmıştım. Çevre illerde varmıymış servis? Bir de motor nasıl, memnunmusun ? Hızlanması son sürati falan yorumlarsan sevinirim
Cevre il dedigim Adana falan iste. Genelde 300 km civari. Kirikkale en yakin olani olabilir. Motordan memnunum fakat ilk motorum oldugu icin performansi ile ilgili kiyaslamali bilgi verebilecegim bi tecrubem yok. Son hizini da denemis degilim.
(29-06-15)Pazartesi günü Stadyumda yunusların eğitimi varmış en azından izleyip bi kaç parça fikir sahibi olmak güzeldir diye düşünüyorum, iyi pazarlar...
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)