Kayseride yamaha yok honda var servis satış gibisinden, honda iyidir boşver sen...
Kayseride yamaha yok honda var servis satış gibisinden, honda iyidir boşver sen...
Cub motosikletler fazla bi ustalık gerektirmez güvendiğin tanıdığın birisi varsa gösterebilirsin hatta kendin bile üstesinden gelirsin uğraşmayı seviyorsan, bana kalırsa müsait yerin varsa önümüz kış nede olsa kendin sök parçala değiştir nede olsa ucuz parçaları kırarım dökerim diye korkma yani...
hocam değişim gerekmeyebilir. motor 4. viteste devirlenmiyor hiç. 1 2 iyi. 3ün ortasından sonra ve 4te devir artmıyor. haliyle 70i geçemiyor. bu sıkıntının kaynağını bulabilecek ve en az masrafla halledebilecek bi usta lazım. sübap ayarı olabilir dedi serkan abi. parça değişmeden ustalık gerektiren bi ayar yani. belki parça değişimi de gerekebilir. ama motordan anlamayıp sübap ayarı yapmaktansa karbüratörü değiştirelim diyecek usta lazım değil. ilk motorum olduğu için hiç bulaşmak istemiyorum ben de. hani parça değişimi olsa söküp takayım ama sıkıntının kaynağını bilmiyorum.
ayrıca uygun mekan ve malzeme de yok. bu gün bujisine bakayım dedim ingiliz anahtarıyla sökemedim. buji anahtarı lazım. en iyisi ustaya götürmek dedim taktım grenajları. velhasıl, işinden anlayan ve emeğinin hakkından fazlasında gözü olmayan usta lazım bana
Hocam Kayseride usta tavsiyesinde bulunmak zor ve veballi iştir bana göre ama şöyle söyleyim ben samimiyetine ve işçiliğine güvendiğim 600RR'ım varkende bakımlarını yaptırdığım iki kişi var uzak demezsen argıncıkta Oktay usta var diğeride düvenönünde Orhan usta, ama kesinlikle tavsiye veya öneri değildir tercih senindir sorumlu olmak istemem, ben işim düşünce bu abilerimin başını ağrıtırım genelde
2014 te bayiliği bırakmışlardı
en ölü mt grup bizim il sanki motosiklet aldık bi abilerle kardeslerle tanısamadık )
tanışmak isteyen arkadaşlar her hafta çarşamba 19:30 da emirgan çay bahçesinde veya havanın güneşli olduğu her pazar 11:30 da meydan çay bahçesinde olsunlar...
Kayseri eğlence konusunda ne zaman iyi oldu ki zaten.Baharla beraber güzel şeyler yapılabilse keşke.
1 senedir foruma girmem. Buraya yazmamdan sonra 1 sayfa ilerlemiş yazılanlar, hiç bir değişiklik yeni gelişme yok. Hoş bende de değişiklik yok hala motor alamadım :(
Ulan Kayseri ye şöyle güzel bayilikler açılsa da bari millet özenip alsa doğru düzgün motor showroom u da yok. Motosiklet kullananda az.
Mıçarım böyle şehre sinirlendim gece gece
Kayseride ne açılırsa açılsın showroomu geç adamlar moto gökdeleni diksinler insanlar almayınca malzeme veya motor o insanında ömrü olacak 1 yıl.Kayseride baştan motor kültürü yok.Bendeniz bildiğiniz üzere Kayseri Bajaj Bayiisi Ünlü Motorsikletim.Getirdiğimiz motosiklet ve aksesuarlarda kesinlikle istediğimiz talebi bulamıyoruz.
Ben öğrenciyim talasta oturuyorum ünide olsun anayurt civarında olsun baya bi motorlu görüyorum. Bir kac haftadır Kayserideyim hayatımda motorcuyu bu kadar takmayan motoru görmelerine rağmen her kavsakta yola direk atlayan bir millet görmedim. Kayseride motor işi yapmak zor allah kolaylık versin.
^^
Kayserililer gösterişi seviyor. Güzelcene showroom ve reklamla iyi bir markanın mesela ktm nin showroomunu aç bak nasıl satılıyor.İnsanlar birbirinden göre göre alır 'bu motor neymiş yaa' der araştırır ilgisi artar.
@mustang senin motor siyah pulsar demi? Geçenlerde ezop kafenin önünde gördüm. İlk defa canlı gördüm çok iyi duruyor maşallah
Arkadaslar motosikletimi sattigimdan dolayi hudson robocop m beden deri montum satiliktir.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...5513072/detay/
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)