tuncay motoru aldın sesinde çıkmaz oldu bu ara murat'ın askere gitmiş olduğunu öğrendik .. mutlaka çarşı iznine felan çıkınca okuyacaktır kendisine hayırlı teskereler diliyorum şimdiden ben ... selamlar ferhat
tuncay motoru aldın sesinde çıkmaz oldu bu ara murat'ın askere gitmiş olduğunu öğrendik .. mutlaka çarşı iznine felan çıkınca okuyacaktır kendisine hayırlı teskereler diliyorum şimdiden ben ... selamlar ferhat
sınavlara giriyom onlar da bana giriyo. off ulan offf öğrencilik zor be
o yüzden pek nete giremedim. asıl motoru aldıkdan sonra burya uğramam gerek..
evet murat abi hiç haber vermeden gitmişin askere. olmadı bu şimdi. insan bi güle güle der aa neyse hayırlı tezkereler...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
gadalarını alırım sizin yapalımkayseride bi toplaşma arkadaşlar nedersiniz hadi haber bekliyorum kayseridede var motorcular demi ama
şu kaymodun adresini bilen varmı arkadaşlarım katılalım organizasyonlara olmamı bekliyorum acilenn
[I]Gitmediğin Yer Senin Değildir[/I]
kardeşim menim msn adresini yazayım ekle beni haberleşelim olmazmı tenzo@mynet.com hadi allaha emanet ol
[I]Gitmediğin Yer Senin Değildir[/I]
tenzo hoş geldina ramıza. havalar ısınsın gezilere gideriz.
eyvallah saol abi. şu havalr ısınsa da carcal a binsem diye bakıyom 4 gözle.
senin iş yattığına üzüldüm.. umarım başka bi tane bulursunuz size uygun...
tenzo aramıza hoşgeldin kayseri kış memleketi o'yüzden pek kışın motora binilmiyor inşallah yaza bir gezi yaparız....
slm millet. gezi diyosunuz yapalım diyosunuz iyi diyosunuz güzel diyosunuz da . ben bişey soracam bi yardım edin bi kişi daha fazla olsun gezide ben de geliim ehliyeti aldım keeway süperlight 150 almayı düşünüyorum nedersiniz kayseride satan yer varmı ya da 2. el satan bildiğiniz ya da alırsam kayseride bakımlarını yaptırabilirmiyim bayisi varmı yokmu bilmiyorum ama yok galiba olmasada sorun olurmu bana yada daha iyi bi motor öneriniz varmı ? bi kaç ay içinde alıcam işallah havanın ısınmasını bekliyorum bende alırsam gezilere bende gelirim . cevaplarınızı merakla bekliyorum!
şimdiden teşekkürler .
keeway kayseride yok ben daha öncede yazmıştım diğer illere bakabilirsin ...
http://www.sahibinden.com/search.php?c=3532 tıkla...
Yazın Kayseri'ye Agility ile geleceğim ve oradan da Kayseri'ye 100 km olan memleketim Yahyalı'ya geçeceğim inşallah.
Yolların duble olması çok sıkıntı doğurmaz muhtemelen. (tek korkum hava soğutmalı olan scooter'ımdan)
GT250R'ı satmasa idim onunla gelmeyi şöyle ucundan düşünüyordum ama işin içine köy yolları vs. girince öyle bir motor o yollara vurulmaz zaten.
Kapuzbaşı Şelaleleri'ne de gitmeyi düşünüyorum inş.
Hele bir yaz gelsin de Allah kerim.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
yaw kayseri mt dedik hemşerilerimiz vardır yardım ederler dedik . kimse sallamıyor yaw tmm keeway yok da peki bayisi olmadan motoru alsam başka tamircilerde yapabilriler mi bi sorun olursa bişi deyin yaw !
öncelikle hoş geldin aramıza...
ben kayseride keeway kullana görmedim. bende bi ara düşündüm almayı. ama kayserid ene servisi ne de bayisi olmayınca caydım ve kanuni caracal aldım.
pek bi motordan anladığım söylenemez. ama kayseride servisi olan bi motor da alsan yedek parçası istanbul a göre pahalı. internetten sipariş verirsin yedek parçayı kargoyla en geç 2 gün içinde elinde olur. sonra da çok büyük bi sorun yoksa kendin bile değiştirirsin.
alacan motor sonuçta bi çinli. hepsi birbirine benziyor. çok aşırı karmaşık bi sorun olmadıkçaz bence iyi mi motor ustası hertürlü tamir eder. yedek parçayı da ist den getirtirsin. bu kadar basit bi şekilde çözersin olayı...
bu arada bende 14 şubatta sınava girecem bi aksilik olmazsa
başarılar sana
Herkese merhaba. Ben Kayseri'de öğretmenim. Benim de bir motor tutkum var. Ama ne motorum var ne de a2 ehliyetim. Umuyorum ki en kısa zamanda bir Yamaha Fazer sahibi olacağım ve gezilerinize ben de katılacağım. Tabii kabul ederseniz. Görüşmek dileğiyle...
hoşgeldin aramıza yazın gezilerde inşallah beraber oluruz ehliyetini biran önce almaya bak ....
hoşgeldin.
14 şubatta yazılı sınavı var. ama onun kayıtları geçti. bir sonraki sınav 18 nisanda. onun da direksiyonu 9-10 mayıs gibi olur.... anlayacan baya bi zaman sonra elinde a2 ehliyeti olur... onu da kaçırırsan artık yaz bitmiş olur...
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)