sa arkadaslar yeni üye oldum bi gezi filan yokmu dolaşsak :D
sa arkadaslar yeni üye oldum bi gezi filan yokmu dolaşsak :D
SONSUZA KADAR SÜREN TEK AŞK MOTOSİKLET AŞKIDIR !!!!
Haftasonu için bir gezi düzenlesek havalar soğumadan ne dersiniz millet?
Ben bir erciyes yapıp gelicem yolları düzeltmişler güzel virajlar var ;)
125 cc olarak erciyes beni zorlar, hem rodajdayım yoksa gelirdim
KAYSERİ MT etkinlik felan yok mu?
Ben yazdım kimseden ses çıkmayınca tek başıma kapuzbaşına gidip geldim.
Sa bende geçen hafta sonu yamula marina ya gittim süper bi yer tavsiye ederim gidiş geliş 80 km civarı yol yaptım
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Yamulaya gitmesine gidilirde belli bi noktadan sonra toz toprak hoplaya zıplaya sinir oluyor insan, bize asfalt lazım ;)
etkinlik olursa bende pisikletimi alip gelsem birinizin arkasina (ilk resimdeki gibi) ip baglasak beni cekse olmami bende guzel viraja girerim dengenizi bozmam hani su canta gibi sizi takip ederim yaniniza beni de alin ya la
Hayattan Motorumu Alın Geri Neyim Kalır Ki?
Melikşah Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği (Tam Burslu)
1Saat önce meydanda lacivert bi şahine patlayan 1000' lik Repsol bizim buralardanmı tanıyan varmı, durum çok kötüydü inşallah ciddi birşey yoktur...
Merhabalar arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum... Böyle bir haberle katılmak hiç hoş olmadı doğrusu....
Bu nasıl bir soğuktur arkadaş yav...
Pazar gunu soguk falan dinlemedim bir saate yakin surdum bende..
Arkadaşlar kapalı kask almak istiyorum 80 TL parayla LS2 FF 351 alabilirmiyim? Kayseride hangi firmayı önerirsiniz hem fiyat hemde çeşitlilik bakımından.
Elimde kullanmadığım LS2 Kırmızı-Siyah ve Nolan N-85 Mat Siyah var ikiside S beden ihtiyacınız varsa gayet uygun fiyata verebilirim...
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)