tamire bıraktığımda, tamam o halleder kesin diyebileceğim bi usta arıyorum.
tamire bıraktığımda, tamam o halleder kesin diyebileceğim bi usta arıyorum.
..
alp kardeş benim motor kullanan bir arkadaşım efe motoru tavsiye etti, oktay usta
benim motorum yok birşey diyemiyorum ama bir de bunu deneyin derim
05374823577
teşekkür ediyorum alakan için. haftasonu gideyim ona göstereyim bide.
..
Arkadaşlar Kayseriparkta Bu-moto ve regal raptorun motorları sergileniyor. Ayrıca atv lerde var. Görmek isteyenlere haber veriyim dedim
iyi olur da kimse yok ki bu sayfada kayseriden. ama caddelerde birsürü motor var nerelerdelerse
..
Gezimi !! bende gelsem pazar gezisi güzel olur cogu kişi calışmıyor . biz gecen hafta üç kişi toplanabildik anca yamulaya gidip piknik yaptık balık tutmaya calıştık tutamadık. Ama güzel oldu.
Yarın da sınavım var :(
6 senem geçti Kayseri. Kimse alınmasın ama Kayseri esnafı kadar kazakçı adam yok... Birkaç tanıdık dışında...
Ben motorumu bir ustaya götürüyordum ama adamın adını unuttum. Bunların çalıştığı dükkanda iki elaman var. Bir tanesi bıyıklı. Ona hiç motor tamir ettirmedim. Onun yanında ona göre daha genç duran eleman biraz daha fazla motorla ilgileniyor.
Pazırlık yapın arkadaşlar her b.ka pazarlık yapın.
Bir defasında 1 liralık kalem pil için pazarlığa tutuşup 75 kuruşa aldığını gördüm kayseride. Yuh be...
O bahsettiğim ustaya bu haritada işaretledim. Ulaşabilirsin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:16 ----------
Ha şimdi aklıma geldi Metin usta. Diğeri de Hamdi'ydi sanırım...
bildim şu trafik cezalarını ödediğimiz yerin karşısı bura )
ilgin için çok teşekkür ediyorum. Parasında değilim pazarlık flan da istemiyorum işimi temiz yapacak adam bulabilsem
kayseride malum ekipman alma işi biraz sıkıntı.benim araştırdığıma göre en kaliteli kask ls2. kayserideki motor sahipleri denemeden internet üzerinden sipariş vererek mi alıyorsunuz merak ettim.
2. sorum başlangıç motoru olarak yzf 125 almayı düşünüyorum fakat şöyle de bir ktm 200 ilanı var kayseride bu motor da hoşuma gitmiyor değil fakat bakımlarının epey pahalı olduğunu duymuştum. yamaha ile karşılaştırınca kayseri de ktm ile ne gibi sıkıntılar yaşayabilirim. servisi bakımı burda yapılmıyor bildiğim kadarıyla bu sorunları nasıl aşarız?
sahibinden ilan no: 123916777
arkdaslar 15 gun sonra bende kayserıde olacagım.toplantı gezi vb olursa katılmak ısterım
En kaliteli kask ls2 değil ama burda satılanlar arasında diyosan douğrudur. Kaskı denemeden almamak gerekir. Eğer ls2 alacaksan burda dene bedenini öğren netten sipariş ver.
Yamaha alabilirsin en azından satan yeri belli ünlü motor yamaha bayisi. Ama burda servisi var mı bilmiyorum.
O ilanı bende gördüm hatta mesaj attım 600 cc ye geçmek için satıyormuş. Daha rodajı bitmemiş güzel makina ama çok istemiş fiyat. Bakımlarını en yakın ya ankara ya da mersinde yaptırabilirsin. Yaptırmazsan en fazla garanti dışı kalır motor. KTM duke hakkında daha ayrıntılı bilgi için tıklayın
çok tşk ederim turbocharge cevaplar için. evet kayseri'yi kast etmiştim, dediğin gibi yapacağım artık kask işini. ünlü motorla konuştum bakımları da yaptırıyorlarmış ama nerde nasıl diye sormadım.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)