ünlü motor düvenönü Mahmut usta
ünlü motor düvenönü Mahmut usta
merhaba arkadaşlar 1 yıl aradan sonra tekrar motor aldım hyosung gv 650 mümkün olduğunca etkinliklere katılmak isterim.
yeni gelen arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz.. biz sık sık talas osmanlı evinde oturuyoruz gelmek isteyen arkadaşları bekleriz irtibata geçerlerse haberleşiriz..
Ülkemdeki Zamlar Yağmur Gibi Damlar!!!:)
la Barışcan motor alamadın mı hala benim gibi
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
tuni kafamda bikaç plan var onları bi yoluna sokayım dönüşüm muhteşem olcak
[QUOTE=EnDuRoCu_;2733505]Benimde dönüşüm feci olacak kısmetse :p[/QUOTE
aynen abi şööle neyse anlatmayalım tuniye sürpriz olsun
herkese günaydın
cuma günü osmaniyeden niğde-yeşilhisar- yahyali
pazar günü talas- kayseri içi
ve bugün felahiye geziyorum
selamlar
HERHALDE GALİBA SANIRSAM FERHAT ABİNİN DÖNÜŞÜNÜ BEN BİLİYORUM VE İNŞALLAHTA BİZİM ARACILIĞIMIZ İLE OLACAK
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
La iki senedir bir gezi yapamadınız be, hadi geziyi geçtim bir toplantı bile yapamadınız. Ben oradayken böyle miydi Kayseri-MT?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
nolmuş dönen dönene tuniiii evine döööön zabaaça gezemiyooooz nolursuuuun :D
günaydın
1620 km gezi güzel geçti.
niğde-yeşilhisar-yahyalı-kayseri-talas-kırşehir-kayseri-yeşilhisar-niğde-ve osmaniye
sadece teker problemi oldu. o da önemli değildi ama bir türlü motor tekerini tamir eden tamirci bulamadım.
üstelik memleketim kayseride. motorun tekerini motorcu ben sökerim sen lastik tamircisinde yaptır diyor.
sökme 10 taksi 40 lira bende yenisini aldım.
ne esnaf var yolda kalana yardımcı olmuyorlar.
yenisini alayım takın diyorum. zamanım yok diyorlar.
hepsine kızarak ve söverek çıktım. bir ses bile çıkarmadılar. çünkü ben haklıydım.
ÜNLÜ MOTORSİKLET
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
yolda kalmıştım.
yolda kendim nasıl sökeyim.
osmaniyeye dönüyordum.
ama osmaniyede yaparım.
slm millet bende yeni üye oldum gezi toplantı bi şey yokmu
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:58 ----------
bu arada arada ismim mehmet
yeni gelen arkadaşlar sizde hoş geldiniz
Yüksek Kalite Üstün Performans
mrb millet ben de yeni üye oldum motosikletler hakkında sormak istediğim bazı şeyler var yardımcı olabilir misiniz?
iki sene durdunuz durdunuz ben motoru satınca gezmeye başladınız alacagınız olsun
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)