Hoşbulduk. Teşekkür ederim, sağolun. Eğer bu motor beni kanser yapmazda ömrüm olursa alışıcam inşallah.
Hoşbulduk. Teşekkür ederim, sağolun. Eğer bu motor beni kanser yapmazda ömrüm olursa alışıcam inşallah.
Hayırlı olsun kıymetini bilene harika bi motosiklettir, hakkında merak ettiğiniz sorular varsa sorabilirsiniz 2009 da benimde vardı enjeksiyonlu modelinden güzel alet.
GT! ...
Teşekkür ederim sağolun. Bende o niyetle aldım direk 600 CC ile başlamaktansa daha küçük ve sakin bir motorla pratik yapmanın doğru olduğunu düşündüm. Aslında yardıma ihtiyacım var motor arızalandı bir kaç ustaya gösterdim yok bujiden,beyinden statör,konjektör,hava filtresi pipo herşeyi saydılar en son biri motorun birinde sıkıntı var dedi taşlama falan filan anlayacağınız başım dertte ve kayseride bu motoru gösterebileceğim işinin ehli bir usta yada servis falan bişey arıyorum. Siz mutlaka biliyorsunuzdur yardımcı olursanız çok sevinirim.
6 yıl aradan sonra geri döndüm..
Kardeşlerm meraba bende kayserdn emre yamaha yzf 125r ile aranıza katılıorum inş...hepinize sevgilerimi ve saygılarımı iletiyorum aslen sivaslıyım ama gayserili oldug artıg gardaşşş hobaaa kopp koppp 300 500 300 500 ....
Arkadaşlar herkese iyi günler kayseride tuzhisar gölüne bi gezi düzenliyelim diyoruz motosikletler ile hemde tanışmış oluruz ne dersiniz
ayın 12 si 13ü gibi kayseriye geleceğim o tarihten sonra olur
Bana uyar, zaman mekan söyleyin yeter...
GT! ...
Arkadaşlar merhaba bu motorları kayseride nerede tam,ir bakım vb yaptırıyorsunuz? Bana iyi bir usta lazım, motorum arızalandı 15 gündür yaptıramadım. Motor 2007 model Hyosung GT 250R çok acil yardımlarınızı bekliyorum.
Önceki mesajımda soruna cevap vermiştim. Beğenmedin mi ünlü motordaki Mehmet'i
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
ünlü motorla telefonda konuştum galiba teknik servisteki bir ustaydı konuştuğum kişide, parçaları yok gibisinden bişeyler dedi salladı yani beni... Mehmeti görmedim bile ;)
Zaten ben unlü motor servis demedim. Ona gir o yardımcı olur yönlendirir dedim. Onların ayrı ustası var servisi. Mondial yamaha servisi işte. Çoğu kurye ybr sini oraya götürüyor. Parça konusuna gelince Kayseri'de en son kanuni bayii yoktu. Bir tane işletme vardı zamanında onların sözleşmesini fes ettiler. İyi de ettiler. Parçaları internetten satın alabilirsin. https://kuralkan.net/SiteLogin.aspx?...2fDefault.aspx
Bakım tadilat işlerini de Kayseride yaptırrısın.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
s.a. bende aranıza katılacağım yakında hyosung gt250r arıyorum ama hala bulamadım yardımcı olursanız sevnrm
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz..
Ülkemdeki Zamlar Yağmur Gibi Damlar!!!:)
hoşbulduk..
arkadaşlar hepinize merhabalar. bu siteye yeni üye oldum. gençlik yıllarımda mobilet kullanmışlığım var, 40 ım dan sonra motosiklet kullanmaya karar verdim, ehliyet kursuna da başladım. bu ayın sonunda yazılı, 15-20 gün sonrada direksiyon sınavı var. sınavı geçerim sanıyorum, kursun scooteri varmış. ama ben vitesli motosiklet kullanmak istiyorum, kayseride bunun eğitimini veren varmıdır. yada forumdaki arkadaşlardan bana yardımcı olacak varmıdır (ücret karşılığı) , motor henüz almadım.
arkadaşlar hepinize merhabalar. bu siteye yeni üye oldum. gençlik yıllarımda mobilet kullanmışlığım var, 40 ım dan sonra motosiklet kullanmaya karar verdim, ehliyet kursuna da başladım. bu ayın sonunda yazılı, 15-20 gün sonrada direksiyon sınavı var. sınavı geçerim sanıyorum, kursun scooteri varmış. ama ben vitesli motosiklet kullanmak istiyorum, kayseride bunun eğitimini veren varmıdır. yada forumdaki arkadaşlardan bana yardımcı olacak varmıdır (ücret karşılığı) , motor henüz almadım.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)