herkese slm :D aranıza yeni katıldım melikşah üniversitesinde okuyorum...şubat ayında 250 lik chopper aldım yeni başladığım için umarım en kısa zamnda birlikte sürüşlere çıkarız :D
herkese slm :D aranıza yeni katıldım melikşah üniversitesinde okuyorum...şubat ayında 250 lik chopper aldım yeni başladığım için umarım en kısa zamnda birlikte sürüşlere çıkarız :D
güneydın hemşerilerim.
hayırlı günler. kazasız yaşam dilerim.
Selam olsun size eyyy Motor tutkunları... Bu yaza bende motor sahibi oluyorum gerek forum da gerekse caddelerde çok görüşeceğiz (Mondial 250 Mct)
Merhabalar arkadaşlar aranıza Yeni katıldım.Kayseriliyim fakat Yozgatta yaşıyorum motosiklet tutkumun nasıl başladığına aklım ermiyor bile bütçem 1500 / 2000 lira chopper türü bir motosiklet almak istiyorum Ilk motorum olacak benim..Çeşitli sitelerden ilanlara baktığımda bu fiyata güzel makinalar alabileceğimi gördüm..Kayseriden bana yardımcı olabilecek arkadaşlarım varsa memnun olurum..Gönlümden Kanuni Tiger 250 veya Kanuni Caracal geçiyor..Benim aklımdakilerin artısı eksisi nedir? veya Sizin onereceginiz modeller nelerdir? Bi yardımcı olursanız sevinirim..Memleketime buradan selamlar gönderiyorum herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum..
Pazartesi ürgüp yapıp gelecem bi değişiklik olsun eşlik etmek isteyen olursa beklerim.
GT! ...
106GT!
motosikletim yok ama eşlik etmek isterdim hele ki 600 ile gidiyorsun sanırım
[B][I]4 teker bedenimi taşır; 2 teker ise ruhumu .[/I][/B]
Hava yağışlı bugünde tıkılı kaldık evde, satıp arabamı alsam
GT! ...
bende gecen cumartesı gıttım urgupe can sıkıntısı şarap alıp geldım :D
evet o bendim :D sende al birlikte gezelim :D
arkadaşlar 1 2 ay sonrasına belli bir gün belirlesek ve herkeze duyursak. Toplanıp bi gezi düzenlesek nasıl olur. malum çoğu kişi forma ayda bir anca girebiliyor gezi duyurusunu o yüzden çok önceden yapsak nasıl olur. ha diyince herkezin haberi olmuyo
Haziranın ilk haftası kapuzbaşı yapalım mangal filan yakarız veya orada alabalık yer toplu fotoğraflar filan çekerizgezer geliriz günübirlik gibisinden. Eğer orası uzak derseniz erciyese yeni yapılan teleferiğe gidelim orasıda güzel baya, hem şu an ücretsiz teleferik , neyse herkez fikrini koysun ortayada bakalım duruma göre...
GT! ...
açıkcası muhtemelen bende haziranin ilk haftası gbi kayseride olacam tam tarihi belirlediğimiz zaman 2 3 gün arayla kaçırmak istemem. gidilecek yerde benim için sorun değil beraber olabildiğince kalabalık olalım yeter
Gecenlerde Ürgüp'de 38 Plakalı Mavi Hayabusa vardı Kimindi acebağa o manyak bir makinaydı
Herkese merhabalar. Aranıza yeni katıldım Hyosung GT250R ile emin adımlarla motorcu olma yolunda ilerliyorum ) Acemilik dönemini atabilirsem tabiki )Bir de kayseride bu motorun tamiri ile ilgili servis usta falan yardımlarınızı bekliyorum. Kazasız belasız sürüşler diliyorum.
Hocam hoşgeldiniz.Motorunuzu yeni aldınız galiba hayırlı olsun. Çabucak alışırsınız zaten önümüz yaz bol bol güneşli günler bizi bekliyor inşallah
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)