Hayat zor
almadim daha motor, para yok
ZATEN BU SENE FUARDA SATIŞ YAPILMAYACAKMIŞ SADECE GEZ GÖR GEL SİSTEMİ OLACAK AMA OLSUN GENEDE GİDECEĞİM HİÇ KAÇIRMADIM BU SENEDE KAÇIRMAM
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
Amanııın ben hiç düşünemedim Kayseride davetiye bulabileceğimi Keşke gitmeden önce Kayseri MT topiğine bi göz atsaydım tühh gittim bilete birsürü para bayıldım
---------- Post added at 05:02 ---------- Previous post was at 03:32 ----------
Fuardan birkaç fotoğraf ekleyim de başlık biraz hareketlensin Bu arada forumda ilk defa fotoğraf paylaşıyorum değerinizi bilin
Swarovski taşmış.Assolistler için heralde bu :D
Bumoto marka bir ss bir motor.Hoşuma gitti. http://www.bu-moto.com/modelDetay.aspx?id=75
Özel yapımmış pehh
Bunu hangi motordan çekmişim bilemedim bakalım siz bilebilecekmisiniz
Bu da benn
ABİ BENDE VAR BAYAĞIDA NASIL YÜKLENECEĞİNİ BİLMİYORUM Kİ
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
http://www.motosiklet.net/forum/mt-h...oklu%5D-3.html
Bu kadar uzun anlattığına bakma kolay yüklemesi.Eğer yükleyemessen bide ressim.net i dene
selam arkadaşlar.aranıza yeni katıldım.sizlerden bi yardım bekliyorum.elimde ramzey 100 luk cub var.motoru 2006 sıfır aldım.bir sene sonra sattım.satışı veremediğimizden dolayı motoru geri aldım,1 ay kadar önce.motorun tüm grenajları (plastik aksamları) kırılmış.aynı zamanda yağ yakıyo.duman atıyo iyice.plastik aksamlar tüm değişecek ve motorda iyice elden geçecek.şimdiye kadar kayseriden hiç motorsiklet tamircisine gitmedim.kim nedir?nasıl ustadır?Bilmem! sizden ricam bi usta tavsiyeniz.öneriler için şimdiden teşekkürler.
Ben telefonla çektiğim için çok kaliteli değiller ama yinede paylaşayım ...
GT! ...
Abi gayette kaliteli fotoğraflar hangi telefonla çektiysen fotoğraf makinesi gibi çekmiş
Fotoğraflar için teşekkür ederiz. Ama hep SS motorların fotolarını çekmişin bea, biraz da cruiser motorları çekseydin de gözümüz gönlümüz bayram etseydi
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Telefon N8 maşallahı var aslında ;) Valla bendekiler hep SS fotosu, Fatih ekleseydi onda olması lazım choper cruiser felan.
GT! ...
Merhabalar arkadaşlar Kayseri'de öğrenciyim haftaya motorumu getireceğim memeleketimden mümkün olursa buradaki arkadaşlarla tanışmak isterim. Motorum mct 250. Yani 250 cc çapında gezebileceğim takılabileceğim arkadaşlar varsa tanışmak isterim. Teşekkürler İyi Günler.
Hoşgeldin kardeşim tanışırız inş ;) bizde cc ayrımı yoktur scooterlada gezeriz gsx-r lada gezeriz sıkıntı etme...
GT! ...
arkadaşlar herkese merhaba bende kayseriliyim eğer gezi düzenlenirse katılabilirim hemde tanışmış oluruz
Arkadaşlar hoşgeldiniz
Tuni ye katılıyorum sadece racing fotoğrafları var enduro,cruiser,scooter fotoğrafları da isterdik
Bari ben bir enduro fotoğrafı ekleyim
altı''AT''mış
Teşekkür ederim hoş buldum Bir hafta sonra gidiyorum nasipse gelcem bakalım tanışmak isterim sizlerle. Gezi mezi ne varsa artık
Ferhat abi her zamanki gibi karizmasın
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
havalar ısınmaya başladı geziler başlayacakmı?
tarzımı kopyala... Hayatına yapıştır...
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar nasıl gidiyo hayat, arkadaşlar motosikletimin bakım zamanı geldi sıfır aldım daha önce bakıma götürmedim ilk defa götürücem, ancak motosikletim honda innova vede kayseride hondanın servisi yok tavsiye ettiğiniz motosiklet ustası var mı ?
tuncayyyy abbiiiiiii nööördün yav izmirde bişi alıp satarken pazarlık yapıyormusun nede olsa sende yarım gayserilisin artık
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)