Ama tarihler en az bir hafta önceden belirlemelyiz. Bizim osmanlı k. buluşmalarımızda olduğu gibi olur. Perşembe cuma buluşalım mı diye konuşuyorduk cumartesi buluşuyorduk tabi perş. cuma siteye girip bakmayanların 3 4 gün sonra haberleri oluyordu
Ama tarihler en az bir hafta önceden belirlemelyiz. Bizim osmanlı k. buluşmalarımızda olduğu gibi olur. Perşembe cuma buluşalım mı diye konuşuyorduk cumartesi buluşuyorduk tabi perş. cuma siteye girip bakmayanların 3 4 gün sonra haberleri oluyordu
Havalar ısınsında gerekirse milleti evinden don gömlek dışarı atarım hadi gezecez diye herlde :D
GT! ...
Selam Abilerim. Ben Kayseri Develiden Mikail. Yeni Katıldım daha fazla olmadı Bir Geziniz Olursa Davet Alınır
nerelere gidebiliriz herkez söylesin ona göre sıralamayı falan şimdiden yapalım.
Yahyali, kapizbasi, develi civikli yenege, bunyan balik yemege, erciyes mangal, nevsehir, urgup goreme, Yamula baraji, sevastaki selaleye,
daha sayayim mi;)
Bence sıralama güzel he he
GT! ...
Bencede daha ne olsun. yahyalıya giderken erciyeste de bı nargile&semaver keyfi yaparız
ne zaman gidecekseniz beni de götürün. yazın geleceğim oralara
Bizde anca bahara doğru veyahut yazın gideriz muhtemelen ...
Arkadaşlar fuara gidecek varmı bizden Kayseriden?
GT! ...
Tuni kapuzpaşınin sende bir anısı olacak :D
Arkadaslar davete gerek yok herkes katilabilir,akşamlari ara sıra oturma faslı yapabiliriz mesela...
Yasin ben gitmeyi düşünüyorum bı ekip gidecek Kayseriden gidersem haber ederim..
altı''AT''mış
Abi banada bi haber uçurursanız süper olur bir iki gün öncesinden iş yerinden izin filan almam gerekir benim inş kısmetse bu sene gidecem hayırlısıyla.
GT! ...
Bu anilar yuzuden daha dikatli suruyorum motoru artik...
Ferhat abi izmire ne zaman geleceksiniz hakan dayi ile?
benim 150 mash gidermi acaba kapuzbaşına kadar ...
eee nede olsa scooter...
tarzımı kopyala... Hayatına yapıştır...
Gider, Birde gelir üstüne
http://www.motosiklet.net/forum/etki...kapuzbasi.html
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
ARGINCIKTAN OKTAY EFE GİDİYOR 1 TRANSPORTER DOLUSU ADAM İLE BİDE BİZ ÜNLÜ MOTORSİKLET OLARAK 5 -6 KİŞİ CİVARI GİDİYORUZ FUARA GİDECEK ARKADAŞLAR BENDEN YANİ ÜNLÜ MOTORSİKLETTEN ÜCRETSİZ BİLETLERİNİ TEMİN EDEBİLİRLER...0542 780 82 23
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
tundzhay kardeş resimlerin hepsini gördüm gerçekten çok güzeller ilgi ve alakan için çok teşekkürler
tarzımı kopyala... Hayatına yapıştır...
Motorun bakımlarini yapmam gerekiyor tuni,para biriktiriyom fuar bu sene yok benim için .sen nabarsın aldınmi dül dül.almadiysan seni gelmiş gecmis en pinti insan seciyom :D
altı''AT''mış
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)