arkadaşlar herksese merhaba..Foruma yen üye oldum..Kayseriliyim vede kayseride ikamet ediyorum...Hemşerilerime bir kaç sorum olacak!!!
Daha önceleri scooter kullandım ve vitesli olarak bir honda sürmüşlüğüm var antalya konya altında 20km felan yapmışımdır. Ayrıca arkadaşımda vitesli bir atv var onu baya kullandım halada arada bir kullanırım...Vitesli bir motorsiklet tecrubem hiç yok dolasıyla acemiyim yani....Uzun zamandır aklımda olan motor tutkusunu ortaya çıkartmak istiyorum..Racing tarzı motorlar hiç mi hiç ilgimi çekmiyor.Ama chooperları gördüğüm an eriyorum.Daha çok sakin şehir içinde sırf gezmek ve arasıra uzun yol yapmak için almayı düşünüyorum.Motorsiklet benim için ölü bir yatırım olacak haftada 1-2 gün binebileceğimi tahmin ediyorum..
Ehliyetimde yok.Sadece B var..Ama sürücü kursu akrabamızı ayarladım..Muhtemelen bu hafta kayıt olacağım.Anlayacağınız kesin alıyorum....
Eğer motoru alırsam bana motor eğitimi verebilecek bir yardım sever hemşerim var mı?
Motorunu satan bir arkadaş varmı? Söylemeyi unuttum!!Forumda yaklaşık 2 haftadır araştırıyorum..Gerek gösteriş gerekse sağlamlık açısından forumda beğenilen GV 250 modelini almayı düşünüyorum..Kayseride GV250 si olan bir arkadaş varsa yakından görmek isterim..Sıfır almaı düşünmüyorum....
Bir el atın hemşerilerim!!!!!!!!!!!!!!!!!