Abiler buluşma,gezi,iftar,yalan oldu. Salı günü iskenderun a gidiyorum. Gitmeden musait olursanız bigün buluşalım. Ayrıca yedek parça ihtiyacınızda olursa bi tel uzagınızdayım iskenderunda her marka her modelin parçası mevcut..
bayagı suskunuz?????? ne yapıosunuz arkadaslar ?
Kayseride hiç mi motomanyak yok yaa niye burda takılmıyolar hiç :(
Kayseride bütün motorcular ağır abiler. öyle nette işleri yok
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
:D takılıyoruzd a ole arad a bı bakabılıyorum ben su sıralar D :D
motorumda ayrılmanın bu kadar zor olacagını sanmıyordum evde kullanmasını bilende yok garajda oyle yatıyo şimdi. bende burda sıcakta dolmuşla okula gidip geliyom. bi zoruma gidiyo ki hiç sormayın
Allah sabır versin ne diyim valla
GT! ...
Slm arkadaşlar bugün itbarı ile Siyah GSXR600 K6 sahibiyim benden mutlusu yoktur heralde
Müsait bi zamanda resimlerini çekip topic açarım inş...
GT! ...
Hayırlı uğurlu olsun vatana memlekete. Allah naha büyüklerini nasip ensin inşallah. Kazasız belasız kullanman dileği ile hayırlı olsun...
Kaç km de motor kaç model nereden kaç paraya aldın?
En yakın zamanda fotoları bekliyoruz.
Tşkrrler daha iyileri sizlerin olsun inş 2006 mod. 23000 de 17850 gibi bi rakama bitti ankaradan geldi plakayı 38 yapmadım fotoda çekemedim adam akıllıı iki gündür yağışlı gidiyor havalar çıkamadık dışarıya hayırlısı bakalım
GT! ...
Tşk ederim hocam saolun dediğiniz gibi yağmur fena kaydırıyo çok dikkat etmek lazım Allah kaza bela vermesin inş hicbirimizede...
GT! ...
Bugün hava çok güzeldi epey resim çektimde sitede henüz topik açmaya fırsatım olmadı face ye eklediklerim var bi kaç tane...
http://www.facebook.com/media/set/?s...8ffc701&type=1
GT! ...
slm mt ahalisi nasılsınız tuni napıyon yaa nerelerdesin almadınmı daha dragstar
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------
öylmi tunii
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:41 ----------
250 mct şasi varmı bi bakasana sana zahmet
Yüksek Kalite Üstün Performans
kayseriye kar yağdı mı la
havalar soğdu. koca sezon geçti bi gezi yapmadınız be. nasıl motorcusunuz.
geçen sene ben varken ne gezmiştik bea
ramazanın içinde osmaniyeden kayseriye gitmiştim.
çok güzel yolculuk oldu.
osmaniyede oturuyorum. gayseriliyim.
meydanda motorun resmini bile çektim.
[IMG]C:\Users\arcelik\Pictures\Osmaniye\100_1555.JPG[/IMG]
kardeş bende iskenderun da okuyorum bayram da motorumu getirecem artık otobüse son gidecek olursan buraya yaz denkgelirse beraber gideriz
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)