ya kusura bakmayın dun gelemedım ne yaptınız fatıhle bulustunuz galıba.... bende sımdı motoru aldım daha yenıııı ... bu aksam neler yapıosunuz.***
selam arkadaşlar bende bir motor tutkunuyum istanbuldan bir arkadaş ile fiyat konusunda anlaştım (çelik crown 250) ama malumunuz Kayseriye o motorun gelmesi zor iş o yuzden bana yardım edebilecek nakliyeci otobus soforu flan tandıgı olan arkadaaslar var mı??
arkadaşlar bayramın son günü kayseri 1.komando tuğayı hava indirme komando eğitim taburu kayseri melikgazi ye geliyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
hadi hayırlısı bakalım...
başlamak işin yarısını bitirmektir...
gerisi gelir...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
aynen öyle samet abi...kayseri memleketimede yakın.... ama muhim olan usta birliği...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Tuzla..Tuzla...Tuzla.....
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
kardesım hosgeldıyorsunnn bende orada astsbayım acemı er egıtıyorumm 2. bolukte calıısyorum ınsallah yanıma gelırsın :DD: ama bayramda ızınde olacagım ben nişan yapacagım ıcın eylulun 15 ınde ızınım bıtecek o zaman gelıcem hangı boluge dusersen bılgım olsun yada musaıt oldugunde 2ç. boluge gel cihan astsbay la gorusecegım de bana ulasırsın 15 inden sonra ....
aminnn saol :D
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7270290/detay/ arkadaşlar okula gidecegim için motorumu satıyorum biraz acil aklınızda olsun
Mübarek bayramınız mübarek olsun arkadaşlar
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Geçen hafta Marmaris'e tatile gitmiştim. Ferhat abinin tavsiyesi üzerine bi rent a bike'a uğradım. günlük 25 tl den BWS kiraladım.
İçmeler'de lastik patladı Patlak lastikle Marmaris'e kadar geldim sonra başka bir BWS verdiler.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
ıyı bayramlar dostlarım nasılsınız bakalım uzun zaman oldu sızlerı ozledım goruselım ya bu pazar bayramlasalım bayram sekerı ısterım gelenler getırsın bı zahmet sevgıyle kalın
selam nasılsınız... ayın 10/09/2011 günü kayserideyim arkadaşlar... acemi birliğim süresinde orda olacağım....
selam arkadaşlar nasılsınız... cumartesiye bişey kalmadı.... allahın izniyle cumartesi sabahı ordayım...... görüşmek tanışmak isteyen olursa görüşelim....
kayseri mt de ölü.. ben ordayken çarşı izinlerinde inaşallah acanlandırırım..cumartesi sabah ordayım dostlar...
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)