yarın bulusymuyuz gelecekler yarn 12 .00ra kadar haber vern
yarın bulusymuyuz gelecekler yarn 12 .00ra kadar haber vern
ulan beceriksizler. bi buluşamadınız
ben kalkıp gelcem artık oraya ha
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
kım demıs bulusamadınız dıye bız persembe aksamı bulustuk 4 kişi :D bulusamayanlar çatlasın :D şaka bı yana bana uyar aksam saat verın neresı olursa gelrıım ....
Foto koysaydınız tam olurdu
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------
Ferhat abi özlemişindir belki eski memleketini
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
uf uf uf vala blusamdk yarn aksam 8.30 meydanda kale onunde talas duragnın karsısnda bulusalm.9 a kadar bklycm aha saat de vrdm.tunı fotlrı grunce tandm pnar ben nbr ne yapyn
Tuni turunç değilmi orası orhaniye,kızkumu,şellale,datça da yapsaydın keşke yakın birbirine hepsi bağlantılı, çocukluğum geçti oralarda bea teşekkürler..Hafiftende üçgen vucut çalışmasımı yapmışın ne hadi bakalım
Aksilik olmazsa ben direk osmanlı çay bahçesine gelirim yarın 20:30'da orada görüşürz...
altı''AT''mış
Vay arkadaş böyle buluşma ne diyorsunuz dayanamıyorum ehliyetsiz ehliyetsiz yollara düşüyom valla. Da şimdi nerde buluşuyoruz meydan da mi osmanlıda mi
---------- Post added at 23:47 ---------- Previous post was at 23:39 ----------
Yarın benim forum a bakma imkanım olmaz herald. Işten 6 da çıkar balıkçıların arkasında hunat çarşısı var orda arkadaşın dükkan da olurum. Meydan buluşulacak olursa bi çağrı atın bir iki dakkadan damlarim yoksa 20:50 de osmanlıda olurum
ben meydan onunde hunat camı onunde bekleyecegım gelen olursa ordan bulusak beraber gıdelım
arkadaşlar 2 gün sonra kayseri merkezdeyim kısmetse...kask ve mont bakabileceğim adresleri yazabilirseniz sevinirim...
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Arkadaşlar kötü haber motoru trafiğe kaptırdım hunat ta turkcel önündeyim buraya gelen gideniniz yok herald burda olan varsa beyaz gömlek kıravat geziyorum
Geldm hunat onunde kmse yktu talastym osmanli cay evnin onunde otruyrm 20 dk daha bklr gdrm
Burda ne motor vaaar ne motorcu vaaaar ne adrenalin vaaar hepsi bildiğimiz sıradan normal insan
Ya ben gelıcektım ısten bıraz gec cıktım yarında eskıshıre gıdıcem hazırlık yapmam lazımdı gelemedımmmm kusura bakmayın ....
---------- Post added at 21:09 ---------- Previous post was at 20:58 ----------
Fatih nasıl nerede kaptırdın motoruuu ehlıyete gırcektın :D
Adrenalin ben seni goremedim. Motoru trafiğe kaptırdım polis tanıdıktı komser var gönderemem motoru sen bırak saat 9 30 gibi gel o zamana komser gider gel al dedi onu bekliyorum. Şimdi lider cafede onu bekliyorum talasa o yüzden gelemedim kardeş. Ama burda da göremedim oturan herkese sordum bi yaşlı adamla bi kız vardı onlarada sormadım
arkadaşlar 2 gün sonra kayseri merkezdeyim kısmetse...kask ve mont bakabileceğim adresleri yazabilirseniz sevinirim...
Düvenönünde ünlü motosiklet var Dükkana git selamımızı ilet (ben ferhat) gerekli ilgiyi gösterirler...
Arkadaşlar tam 20:30'da talas osmanlı çay bahçesinde bekledik gelen giden olmadı gittik bizde lahmacun yedik
Fatih geçmiş olsun...
Adneralin direk gelseydin osmanlıya daha iyi olurdu boşuna beklemişin hunatta
altı''AT''mış
EnDuRoCu_ teşekkür ediyorum...koskoca kayseri büyükşehir belediyesinde tek midir bu dükkan yoksa toplandıkları pasaj falan var mıdır?
Pasaj yok,motorcuların tamamı oradadır zaten çoğu yan yana bisiklet ve motor üzerine diğer yerlerede sorabilirsin...
altı''AT''mış
Sağol abi. Şükür geri aldım motoru. Bu önemli değil de cumartesi günki olayı duysaniz. felahıye ye gittim geldim polis çevirdi ehliyet ruhsat hiç sormadı direk kaç model kaça aldın kaç yapıyor diye sordu sordu sonra bi tane sürüyüm mü dedi yok diyemedim tabi polis bindi motora bastı gitti yanında başka poliste yoktu polis arabasını bıraktı gitti. Arabaya baktım arabada kilitli yarım saat sonra geldi. Güzel motorda motor dediğin 300 u vuracak bu gitmiyor hemde kaliteli değil bu dedi. Bende "polis oluyum da aklımda alacam kalite bişey tenezül etmeyecem bunlara dedim. Canımı sıkmada git yoluna dedi ordan çıktım geldim. Hem motoruma binip yarım saatten fazla gezip geliyo sonra da atıp tutuyo. Ehliyetsizlikten 1300 ümü yazıp gönderse bu kadar zoruma gitmezdi. Millet birbirini hemşerim diye destekter bizim (babası çok) felahıyelilerde böyle yapıyo.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)