fotolar için teşekkür ederiz.
keşke daha kalabalık gitseydiniz.
daha zevkli olurdu.
geçen sene bizde gitmiştik. git gel 350 km yol yapmıştık. seleyle bütünleşmiştik artık
fotolar için teşekkür ederiz.
keşke daha kalabalık gitseydiniz.
daha zevkli olurdu.
geçen sene bizde gitmiştik. git gel 350 km yol yapmıştık. seleyle bütünleşmiştik artık
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
teşşekürler , tabi daha kalabalık geziler düzenlesek daha güzel olur. ürgüp güzel fikir bi hafta sonu toplanıp gidebiliriz. hem gezmiş hemde motor kullanmış oluruz
Arkadaşlar ben saat 19:00 gibi osmanlı çay bahçesinde çay içer olacağım,gelmek isteyenler olsursa, iki saat felan oralardayım...
altı''AT''mış
La o kadar buluşuyorsunuz çay içiyorsunuz 35 kuruşa, insan bir iki foto çeker ya
Tuni çaya zam geldi
Madem özlemişsin şöyle xt ile bir poz benden sana gelsin.
altı''AT''mış
Zaten zam gelmemişmiyi. 35 kuruş olmamışmıydı. yine mi zam yaptı bu kayseriler aaaa
foto da yakıyo. motor güzel olmasa pek işe yaramaz ama işte motor kurtarıyo
yalnız bi tur ble vermedin ya o motora bana alcan olsun ferhat abi
Tuni seneye kapsamlı ege gezisi yapacam inş.İzmire geldiğimde bir tur veririm ama 1.80'den aşşası kurtarmıyo
Çaya 5 krş daha zam gelmiş lanet olsun, çarşıdada 1 lira
altı''AT''mış
:D valla gecen bende arkadasımla oradaydım osmanlı cay evınde ama motor falan goremedımmm ben carsamba unu ordadyımmm ...
Arkadaşlar ben osmanlı çay evinde ümitle bekliyorum
Bi buluşamadınz adam akallı hee
Aynen bulusamadık ama sole bı sıkıntı var ben hep mesajları zaman gectıkten sonra goruyorum yoksa bende arada bı osmanlıya ugruyorum hatta sımdı oradan geldım soyle yapalım 3-4 gun otelı bı tarıh verelım bulusalım ama bu cumartesı olmasın nobetcıyım :D o yuzden cuma aksamına yada pazar aksamanıa sozleselım yada persembe aksamı goruselım osmanlıda olurmu ???
valla hocam ben gelırım hem bı tanıusmıs muhabbet etmıs olruuz bende chopper keeway 150 superlıght var sıyah zaten geldıgımı sesınden anlarsın :D ben tanımazsam bıle montumla falan gelırım bı el edersen gorusurus olur mu ?
tamma hocam kırmızı karanfıle gerek yok :D gorusmek uzere adım cıhan bu arada senın ?
slm hep bulusalm dyruz ama olmuyo pazar aksamı bulusalm bu arada kaskımı aldm ya sonunda ama hala motosklet almadm sırayla hehe pazar bulusalm her saat uyar bna yarn gelecklr solesn
pazar günü bi akrabanın dügünü var erken biterse gelirim ama söz vermeyim
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)