KURBAN Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...MT ANTALYA
KURBAN Bayramınız kutlu, yüreğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekânınız tahtlı, ömrünüz bahtlı, yuvanız bereketli olsun...MT ANTALYA
[COLOR="Cyan"][B]
Facebook grubumuz: ''MT ANTALYA''
MSN Grubumuz: mgroup317122[/B][/COLOR]
Bütün MT Grubunun Kurban bayramını kutlarım...MT Antalya
[B][COLOR="Red"]BİZ HER ZAMAN KRALDIK...[COLOR="White"]TATİL BİTTİ GERİ DÖNDÜK...!!![/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"]AnTaLyA[COLOR="White"]SPOR[/COLOR][/COLOR][/B] [B][COLOR="Green"]HODRİ[COLOR="Black"]MEYD[COLOR="Red"]ANTAL[COLOR="White"]YA[/COLOR][/COLOR][/COLOR][/COLOR][/B]
[B][COLOR="Black"]Facebook Grubumuz: "MT ANTALYA"
MSN Grubumuz:group317122 [/COLOR][/B]
Tüm Kayseri'li arkadaşların Kurban bayramı kutlu olsun...
KAYSERİ MT DEKİ TÜM DOSTLARIMIZIN KURBAN BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ
BURSA MT
bayramınızı en içten dilerklerimizle kutlarız.Kütahya-MT
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
kayseriMT ve bütün motosiklet camiasının kurban bayramı mübarek olsun. hayırlı bayramlar bursa MT
Tüm kayseri mt arkadaşlarımızın kurban bayramını kutlarım.nice bayramlara.
adana mt.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
kurban bayramımız kutlu olsun....
nice mutlu bayramlara kahrama maraş mt
KAYSERİ MT Ailemizin KURBAN BAYRAMI'nı en içten duygularımla kutlarım...
Kazasız bol keyifli sürüşler..
__________________________________________________ _____________Murat GERGERLİ ve AİLESİ
.
herksin mubarek bayrami mubarek olsun.
Kusura bakmayin pek foruma yazamadim su anda bulgaristandayim, sag sola kosturmaktan nete giremedim...
Burdan bi istginiz arzunuz var mi???
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
arkadaşlar geç oldu kusura bakmayın geçmiş bayramınız mübarek olsun...
nasılsınız görüşmeyeli nasıl gidiyor işler
merhabalarr!! arkadaşlar bende de motorcu kanı var ama henüz motoruma kavuşamadım ehliyet kursu devam ediyo henüz 1 aydan ehliyet de tamamdır. keeway sl 150 cc düşünüyorum ama kayseride satan yok gibi hiç. nedersiniz nasıl bilirsiniz keeway ı gayserililer olarag?
Başta ferotr olmak üzere tüm Kayseri'li arkadaşların geçmiş bayramını kutlarım
2 sene öncesine kadar satılan bir yer biliyordum kayseride ama!!bildiğim kadarıyla şuan kayseri'de satan yer yok..2 sene önce bende düşünmüştüm sl 150'almayı ama kullanan bazı arkadaşlar motorun biraz hantal olduğunu söylediler...daha sonra caracal aldım zaten..bence sl'150'ye vereceğin paraya 250'cc cruiser rahatlıkla alabilirsin..
teşekkürler...sizinde geçmiş bayramınız kutlu olsun
Hayat 3,5 ile 4 arasıdır;
ya üçbuçuk atar, ya da dört dörtlük olursunuz.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)