Murat abi pazar akşam olsa olmazmı hatta pazar sabaha kadar dahi deseniz olur
Murat abi pazar akşam olsa olmazmı hatta pazar sabaha kadar dahi deseniz olur
Murat alırım o sorun değilde cumartesi benim'de işim var aa cumartesi olmuş zaten Pazar benim için uygundur.
altı''AT''mış
slm ılk motorsıklet kullanma denememı yaptım heycan verıcı ve uzuntuluydu bıdahakı seferı dort gozle beklıyorum
Ben velespitle gelirim
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
saat 10 2.cı denememıız yapacagım ınsalalh yamaha 125 beygırle heycanla saat 10 beklıyorum
Pazar banada uyar saat 15:00 te mesaim bitiyor. Az kaldı buluşucaz inş. Artcı alabilirim gelmek isteyen varsa.
GT! ...
dun gecekı o muhtesem denemeyı anlatmak ıstıyorum.ya cok komık ve cok hostu debrıyacı sıkarken vıtesı atmak dogan abının bır turlu bana ınanmamıs olması ben vıtes buyuturken ve ya kuculturken hep sunu dıyodu 1 re attınmı hadı sımdı 2 ye al vıtesı bak motora kuylak ver gozlerın degıl aklın elın ayagınla konsatre ol ben neden vıtes atııgnı duymuyorum yoksa 2 vıtes bırden mı attın dogru sole .vırejı donerken genıs al.rahat ol kasma kendını hadı saga cek dur yenıden calıstır.ya cok eglencelıydı ve deneme surusum bıterken sunu yenıledı bence öğrenme bosver daha tehlıkesız spor yap ben yapıyorum ama elımden gelse bırakırım ama bu bır tutku bırakılmaz.bende o tutkuya uzun zamndır tutkuluyum ve bırakmayı dusunmuyorum
Saat 8'e 20 var kimseden ses yok
Vallahi bende zırt bırt bakıyorum mesaj yazn varmı diye ama hayat yok gibi
GT! ...
ben gittim kimse toplanmaz oldu artık. demek ki hep benim sayemde toplanıyordunuz
Bende forumun başını bekledim şurada şu saatte buluşacaz diyen olur diye neyse kısmet değilmiş. Bende biraz hazırlık yaptım ürgüp e çıkıcam şimdi bi gezip geleyim stres atıyım güzel virajlar varmış diyorlar
GT! ...
ya haftaya cuma bulusalım mı osmanlı evınde çaylar bendennnnnnnnnnnn
İkizlerin durumu ne alemde murat abi?
ya cok tesekkur edrım ılk defa bırı benı takp ediymuş bunu anladım ve mutlu odum sagol murat abı.doğan abıyı kandrırsam yarında ızın vercek motoru kullanmama.2 el bır motor alcagız ban guvendıgı gun tamam kendı basına kulnanabılırsın dedıgı gun yardımcı olcakmıs anlamıyorum neden bu kadar korkuyo motor kulalnmamdan
kimselr yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ya bu kadar boslanmazkı ya
buraya nasıl fotoraf koya bılırım
arkadaşlar kusura bakmayın bende gelmeyi istiyordum ama motor serviste onla ugrasıyorum
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)