s.a benzin parasından dolayı bisiklete dönenleri 22-26 haziranda kapadokya bisiklet turuna, orada görüşemediğimiz motosikletçi arkadaşlarla 5 temmuzda cbf 150 ile geldiğimde kayseri de görüşmek isterim. 2-3 gün kalacak gibiyim. ankara dan sevgi ve selamlar.
Tekerlek döndüğü sürece hedefine varırsın. Önemli olan hedefe ulaşabilmektir, erken varmak değil. CBF 150[/COLOR]
Millet motorun genel bakımının yapılması lazım, bana kayseride iyi bir usta önerebilirmisiniz ???
Tabi bende usta sayılırım da, işin içine subap ayarı, avans ayarı felan girince ortalık karışıyo iyi olur tanışma toplantısı, yeni geldim kayseriye daha kimseyle tanışamadım, müsait olduğunuz bi zaman toplanalım. Numaramı bıraktım oraya, ordan ulaşabilirsin bana
Abi benim hafta tatilim pazartesi yav nasıl yapsak şu toplanma işini. Cumartesi Pazarda saat 14 te başlıyo mesai 23 e kadar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:28 ----------
Argıncıkta Oktay usta var büyük makinalara bakıyor, Erciyes bisikltin arkasında Orhan abi var ona götürebilirsin mesela,veyahut kendin uğraş zevkli iştir ben çok severim
GT! ...
Bakımı kendin yap yoksa sanayi ceyranında çarparlar adamı benden demesi
altı''AT''mış
ferhat sen gel çayı ben ısmarlarım ok.
Ne cezası ya, millet kasksiz biniyo onlara bi şey demiyolar, iki silindir makinaya mi ceza yazdılar. Ağzımı bozacam şimdi...
Sağlık olsun çıkacağı varmış o paranın bizden, sen ne yaptın bakımdan aldınmı motoru.
GT! ...
selam arkadaslar bende aranıza yenı katıldım kayserlıyım ve tambir demir at tukunuyum
slm kayseri mt üyeleri nasılsınızosmanlı evi iyi bi fikirferhat abi motoru satıyom isteyen varsahaberiniz olsun abi.''severek bindiğim motorumu satıyorum''öyle yazarlarya adet yerini bulsun
Evet hangi akşam buluşuyoruz Daha kimseyle tanışmak kısmet olmadı
GT! ...
biraz yüssüzlük olacak ama benide davet edermisiniz
cumartesi aksam 8 osmanlı evi talas iyi mi arkadaşlar. yeni arkadaslarla da tanışmış oluruz. ferhat geçerken beni al bi zahmet
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)