Arkadaşlar ilgilenen olursa benim GT satlıktır, 600RR bakınıyorum kısmetse bu sezona...
Arkadaşlar ilgilenen olursa benim GT satlıktır, 600RR bakınıyorum kısmetse bu sezona...
GT! ...
slm kayseri mt nasılsınız görmeyeli
106gt yasin di galiba ismin motorunu satıyomusun sahibinden .com da varmı ilanı
Doğrudur abi Yasin ismim, ya düzgün bi 600RR bulamadığım için ilan açmadım henüz gerçi kararsızım RR' mı F' mi alsam diye...
Bi kaç resim koyayım düşünen olursa yardımcı olurum şimdilik hiç bi yerde ilanı yok
2009 mod. 7900 km
GT! ...
Hakikaten makine cok temiz, bence satma bin buna ;)
kac kayme istiyon peki?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Tşk ederim hocam, buradaki arkadaşlarda satma bi sezon daha bin 600' lük için çok acele ediyosun diyolar beynimi bulandırıyolar kararsızım aslında, hayırlısı ne ise öyle olsun bilmiyorum kafamadaki rakam 6700 civarı kısmet artık
GT! ...
Selam kayseride bolca marka olan mont kask vb. deneyip alabileceğimiz bir yer varmı?
http://www.flashokey.com
Kayseri de dövenönü meydani civarinda motosiklet malzemeleri satan yerler var.
Ünlü motor a biz göz at.
Mehmet'e selam soyle yardimci olur...
arkadaslar su koskoca kayserıde dragstar 650 classıc yokmu yaw motorsuz kalmayalım
Koskoca Kayseride hepi topu kaç motor varda
GT! ...
www.sahibinden.com a bak!
106GT! bence de satma bu sezon bin öbür sezon 600cc alırsın. Ha diyeceksin kaç kere racer kullandın da böyle söylüyorsun? hiç kullanmadım ama forumda o kadar çok gez okudum ki acele verilen büyütme kararlarının kötü sonlarını ve acile gelen bir kaç aceleci motorcuda asfalt yanığını görünce malesef binmiş kadar oldum. Ama kişi kendini bilir.
Aramıza yeni motorcular katıldı eskilerden de kalanlarımız ile gezsek artık ya havalar da ısındı. oku atalım düştüğü yöne gidelim.
mayısta ilk gezimizi yapalım inşallahmurat abi mehmet abi ferhat abi organize yapmaları lazm
İnş yapalım tabi ya daha ben kimseyle tanışmadım bilem
GT! ...
selam gençler. beni gezilere artçı alırmısınız
başımız üstünde yerin var abinaket tarzı bişe düşünüyodn noldu abi braktın mı yoksa motor işini
Sende de ikiz bebek olsun sende birakisrin motoru savas
aylik pez parasi 300 tele
slm arkadaşlar herkese iyi akşamlar.nasılsınız görüşmeyeli.bu arada oğlum oldu bir mangal düşünüyorum tarih ve saati buradan bildiririm
Yüksek Kalite Üstün Performans
hayırlı olsun memet abi. allah analı babalı büyütsün..
adını ne koydun la?
uçak paramı karşıla bende geleyim mangal yemeğe
Murat basımın üstünde yerin var...
Mehmet Allah anali babali büyütsün adını tuni koyma
Sivas dan selamlar sürgün yedim buralara düştüm dusmez olaydım varmaz olaydim.nası duygusal oldu dimi?
altı''AT''mış
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)