karnımız açken fotografı kimse düşünmedi heralde hiç fotograf çekinmek aklımıza gelmedi.Tuni sen napıyon?
karnımız açken fotografı kimse düşünmedi heralde hiç fotograf çekinmek aklımıza gelmedi.Tuni sen napıyon?
İZmirdeyim evde got buyutuyom
ne oldu airbrush calismalarina basladin mi murat abi?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
basladım kompresör de aldım su an boyalı plakalar üzerinde çalışıyorum. fotoları yüklüycem ama güzel oluyor tuni merak etme
4 gozle calismalarini bekliyorum murat abi.
Değerli Kardeşlerim;
Bayramda veya bayram sonrası bir gezi düzenlesek http://www.kayseri.dmi.gov.tr/
sezon bitiyor kayda değer bir numara yok...
şu yahyalı şelalelerine hiç gitmedin..
evden işe gitmeyi gezi sayar oldum
Bayramdan sonra bi organizasyon düzenlerseniz ben katılabilirim, hemde sizlerle tanışmak için bahanem olur...
GT! ...
bencede serkan abi haklıbi gezi düzenlesek olur yanigerçi geziyoruz ama olsun yinede
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
Ne oldu bi hareket yok galiba ... hayırlısı
GT! ...
Mübarek bayramınız mübarek olsun arkadaşlar...
ramazan bayramınızı en içten dileklerimle kutlarım iyi bayramlar Kayseri MT
Tüm Müslüman Aleminin ve Kayseri MT`nin Mübarek Ramazan Bayramını Kutlar Daha Nice Bayramlara Sevdiklerinizle Buluşmanızı Temenni Ederim...
Siz Oturduğunuz Yerde Sayın Ben 3 Motor Gezerim...Şimdi Birazdan Motorla Bünyana Balık Yemeye Gideceğim...Sonrada Talasa Çay İçmeye Gideceğim Askerden Geldik Geleli Talastan İnmiyoruz Ama Neyse....
Hadi İyi Bayramlar...
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
selam arkadaşlar kayseriye gelicem uygun hesaplı bi hotel tavsiye edebilir misiniz bana? şimdiden teşekurler...
.....
Otel yat. Otel klas. Kesinlikle pazarlik yap
Ufak bir gezi topacı
http://www.motosiklet.net/forum/etki...-c-karmas.html
19.09.2010 izmir yarış pisti...
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)