Ünlü Motor çalışanlarının hasretle beklediği sayın Fatih ALTINOLUK vatani görevini tamamlayarak memleketine cuma günü dönmüştür....
Ünlü Motor Mehmet bu durumun şerefine Yemek hazırlayıp davette bulansa nedersiniz....
Ünlü Motor çalışanlarının hasretle beklediği sayın Fatih ALTINOLUK vatani görevini tamamlayarak memleketine cuma günü dönmüştür....
Ünlü Motor Mehmet bu durumun şerefine Yemek hazırlayıp davette bulansa nedersiniz....
fatih de yedi bitirdi askerliği. hayırlı uğurlu olsun sayesinde aç karnımız yemek görecek hoşgeldin fatih seni çok özlemiştik.
arkadaşlar herkese hayırlı ramazanlar
Yüksek Kalite Üstün Performans
Allah kabul etsin murat abi
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
amin Tuni. Allah Kabul etsin tutmaya çalıştığımız orucu.insan her dakika şikayet eder mi? çok durdum bilgisayarın başında yine ağzım kurudu suuuuuuuuuu ölüyom ben gene
deve miyim neyim ben ne susuyorum ne acıkıyorum maşallah rezervler sağlam e bosa yapmadık göbeği
Tundzhay hocamın yardımları ile bende artık aranızdayım gençler
eee hadi artık murat abii
merhaba arkadaşlar bu pazar şelalede bi iftar yapalım diyoruz. dün yazacaktım müsait olamadım. güveç yapmayı düşünüyoruz. et sevmeyen saygıdeğer arkadaşlarımız için (ferhat sevinç ve mehmet sevinç) özel ikramlarımız da olacaktır. herkesi bekliyorum haberiniz ola. vay ben duymadım haberim yoktu dimeyin. pazar saat 3 te ünlü motorun orada olacağım malzemeleri alırız oradan hisarcık yolundan kıranardı şelaleye geceriz . 0 533 815 91 31
abi ben kesin geliyorum
Geçerli bir mazereti olmayıp ta gelmeyen Bayrama kadar çişini yapamasın ....
yada totosundan çıban çıksın...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:26 ----------
Arakadaşlar Bugün sabah 07:30 da uyandım kızcağızımla oynaya oynaya saati 10.20 yaptım bi duş alayımda A2 sürücü belgesi için sınava öyle giderim dedim duş falandı derken saat tam 11:01 de okulun ana girişini kapatmaya çalışan adama beni unuttun bende girecem dedim oda 60 sn geçiktin aslanım 10 dk önce gelseydin yırtardın dedi Tüm emrah modlarını denememe rağmen beni içeri almadı, bizim A2 yalan oldu ahmaklığım yüzünden şimdi 40 sınav harcı 90 falanda kurs parası gibi bir para gidecekmiş .. bundan yırtmanın yolunu araştırmakla meşgulüm yardımcı olacaklara şimdiden tşk ederim ...
ARKADAŞLAR MERHABA ;
2006 MODEL HONDA SHADOW VT750 SİYAH 7300 KM OLAN MOTOSİKLETİMİ SATIYORUM. MOTOSİKLETİM GARAJ MUHAFAZA EDİLMEKTEDİR VE İLK GÜNKİ KADAR TEMİZDİR. ÜZERİNDE KAPPA CAM, DERİ ÇANTA, AYAK PEDİ, KORUMA DERİMİ MEVCUTTUR. SATMA NEDENİM İSE EKONOMİK DURUMDUR.
YAĞMURDA VE TOZLU YOLLAR KULLANILMAMIŞTIR. SADECE HAFTA SONRA BİNİLDİĞİNDEN DÜŞÜK KM DEDİR. AYRICA SATTIK İLANI http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...ok-temiz/detay ADRESİNDE MEVCUTTUR.
TEL 0532 583 4446
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:19 ----------
arkadaşlar linkte hata ulaştı ancak sahibinen.com da 24158322 nolu ilanda detayları görebilirsiniz...
Malesef bende gelemiyorm!
Mazeretim,
A:Elim kapıya sıkıştı
B:Midemi bozmuşum
C:Misafir gelecek
D:Issız adada esir kaldım (yokmu beni kurtaran)
cevap C.
Bekir hocam caracalın hayırlı olsun..
altı''AT''mış
%99 bende geleceğim.
gelen arkadaşlara teşekkürler çok güzel bi iftar yaptık herkesin eline sağlık.
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)