Soru neydi ?
Soru neydi ?
kayseri mt ben bodrum dayım merak etmeyin herkese selamlar.2 hafta yoouum.
vaaay bea abi büyüksün.bodrumda şimdi ne motorlar vardırdarısı benim gibi görmeyenlere inşallah bizde gideriz.sana bol eylenceler abi
millet bişey sorucam,
ben ehliyeti ağust sonu alabilyorum.
motoru daha erken alsam sıkıntı yaşar mıyım? yani ceza falan...??
tecrübelerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
ben ehliyeti motordan sonra aldım ama talastan dışarı çıkmadım.kısmet bu işler kaçırılmayacak fırsat olur alırsın.alma demek yanlış olur alacaksan al tabi
Araç sahibi olman için bir sakınca yok istediğin aracı alabilirsin, araç hareket halindeyken şoför sensen ve yakalamışsa dayılarım.. ozaman 1000 tl gibi küçük bir hatır parası alabiliyorlar. oriske girmek istiyorsan veya ben yakalanmam.. hertürlü kaçarım dersen .. motor kullanmanda sıkıntı yok ....
ayrıca sınava girince haftasına sürüce belgesi vermiyorlar, ekimi falan bulabilir sürücü belgesini cüzdanına koyman.. trafik kurallarına uyarsan ve gerekli techizatın tam olursa genelde bişi olmuyor.. fakat. Trafik kazasına karışırsan ozaman tüm masraflar senden .. haberin olsun ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:02 ----------
Ne tür motorlar olduğunu bende merak ettim şimdi ,gelince murat beyden dinleriz..
avaşaroğlunun sözlerinden anladığım ''bodrum motor yatağı'' eheeee
Sorun olur mu?
-Olur.
Anakalp in karsısından emek ısıklara varmadan 50 mt gerideki bir yere üşendiğim için motosiklet ile gideyim dedim kaskım olmsına rağmen polis cevirdi (Hemde motorlu polis) sonra bari elektrosan a uğrayım dedim bir sey alcaktım emekten sağa döndüm cat bir polis daha gel gel diyo
cuma günü de bankalar caddesinde benzer durum oldu ama cevirmediler. kaleden girip bankalar caddesinden 27 mayıs caddesine gelene kadar 3 motorlu polis vardı fena ceviriyorlar.
Hafta sonu bir yerelre gitsek. misal managvat yolu harika inişli cıkışlı ve manzara güzel yolun bazı kısımları toz toprak ama manzara güzel oraya gidelim mi? 350 km falan develi - Yahyalı vs oralardan da geçmiş oluruz. ne dersiniz? veya baska yer öneriniz varsa o da uyar.
manavgat demişim ama o kapuzbaşı olacak. öğrencilik yıllarımda bir kere manavgat selaleerine gitmiştik o günde felaket yağmur vardı arabadan bile inemedik derken sanırım içimde okalmıs ne zaman selale aklıma gelse manavgat diyorum. ama bahsettiğim yer kapuzbaşı
selam millet ne var ne yok. bodrum güzeldi. savaşın dediği gibi gerçekten motor cenneti.küçük büyük herkes motora biniyor ama o sıcakta kask takmanın imkanı yok kimsede görmedim ben de 1 günlük motor kiraladım 20 tl günlük gezmedik yer kalmadı.
mahoni geçen pazar arkadaşlar kapuzbaşına gittiler benim haberim vardı ama tatilden yeni geldim hiç halim yoktu yolu gözüm kesmedi. ne yalan söylüyüm yattım uyudum ama bu pazar belki gidebiliriz ok. kendinize iyi bakın
hoşgeldin murat abi.kapuzbaşına gidelim inşallah bi aksilik çıkmazsa
arkadaşlar merhaba..biraz yardım edin bakalım bana..motorsiklet alacağıım ayırdığım bütçe 2000 euro.kanuni caracal 200 düşünüyordum fakat üretimi durmuş sanırım..başka böyle sıkıntı çıkarmayacak cruiser tarzı bişi..ne önerirsiniz bana?
günaydın arkadaşlar murat abi hoş geldin
Yüksek Kalite Üstün Performans
yardımınız için tşk ederim..caracal 200 o tarz motorlar arasında güzel duruyor fakat sıfır bir motor almaktan yanayım.eğerki elimdeki paraya uygun ayrıca görünüm olarakta hoş bir motor bulamayacağımı anladığım anda ikinci el güzel bir motor düşünmeye başlayacağım..ben kayseriliyim ama kayseride kalmıyorum gelip giderim..neticede sizinle iletişime geçmemiz hatta motoru görebilmemiz (eğer imkan varsa ) kolay olacaktır tekrar tşk ederim
Sıfır 250 mct alabilirsin görümü güzeldir. Güzel motordur sıfırı da 3.050 idi galiba
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)