Ferhat abi senin gezide süper olmuş tarih uysaydı bende gelmeyi isterdim.Motorun bakımıda olmuş bu arada.Yakup ustanın yanına klr yide götürelim bir gün nede olsa adam birzamanlar antalyada klr lerin içindeymiş ii anlar heralde
Ferhat abi senin gezide süper olmuş tarih uysaydı bende gelmeyi isterdim.Motorun bakımıda olmuş bu arada.Yakup ustanın yanına klr yide götürelim bir gün nede olsa adam birzamanlar antalyada klr lerin içindeymiş ii anlar heralde
merhaba arkadaşlarım. mimar ortagımla ürkmezde ürmezin içinde çadır orman kamping var onun denize sıfır yerinde biçklaap açtık.güneşlik localar müzik yiyecek her şey var denizide bilenler bilir çok güzel.hesaplarda uygun.her zaman beklerim.ortagım devamlı orada namık torun tlf.nunuda vereyim 0533 9661707 benimkini zataen biliyorsunuz.tavsiyede eder vede beklerim.iyi sürüşler ve bol den,zli günler dilerim.görüşmek dilegi ile esenkalınız.sevgilerimle.
foto da yakıyo ferhat abi. sen buralarda harcanıyon. artis olcak adamsın bea
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
he valla
selamlar herkese
yeni üye oldum ismim hakan, henüz bi motorum yok fakat alacam chopper düşünüyorum
otomotaik vites ilk motorum olacak
bugün ehliyeet kursuna bakacam herkese hayırlı günler
göçmek sürücü kursuna gidip kayseri motor sporları klubunden bir arkadas önerdi dersen 150 tl yazıyor orası (Erciyes üni de bir etkinlik olmuştu motor sporları için o zaman kampanya olmustu göçmen sürücü kursuna gibip böyle böyle dersen 200 tl lik fiyatı 150 ye cekiyorlar)
Yeri de istasyon caddesinde camlı iş merkezinin 3. katı chopper olarak kayseride mondial mct öneririm parça ve servis olarak en mutlu edecek motor kanımca budur.
çok teşekkür ederim kardeş
birazdan çıkacam zaten çalıştığım yer yakın camlı işmerkezine.
ben motor sürmesini pek bilmiyorum aslında o yüzden racing almıyorum inşallah iyice öğrendikten sonra düşünüyorum racing.
benim için hızı da önemli motorun, rampa falan çıkarken zorlanmayacak bişey istiyorum
tekrar tşk yardımın için
125 cc öneririm ben ybr, windy falan vitesli olarak başlangıç için idealdir.otomatik düşünüyosan sukutır al mondial 150rs monero falan
tşk önerileriniz için
vakit buldukça takip etmeye çalışıyorum kayseri mt yi
göçme sürücü kursuyla anlaştım 150 tl istedikleri belgeleri hazırlayım kayıt olacam inşallah 21.08 de verecekler ehliyeti bi sorun olmazsa.
şimdiden peşin peşin söylüyom. 4 temmuz akşamı kimse kimseye söz vermesin. size ufak bi süprizim olacak...
hayırdır tuni mezuniyetinimi kutluyoruz
4 temmuz amerikanın bağımsızlık günü kutlamaları var
üff sizde amma kurcaladınız be...
illa ki bi sebebi mi olması lazım görüşmemiz için aaa
Bizim Tuncay bonkör adam bir kere,nedenmi bana hafiften çıtlattı geçen süprizini şöbiyet ilk ikramı Olacakmış sonrasında madonun o eşsiz dondurmasından yedirecek bitmedi daha ardından ise! neskayfe büyüksün tuni seni seviyoruz.
altı''AT''mış
gayserili hemşerilerim slm,
ben ehliyet alıyorum hemen,
ve alacağım motor büyük ihtimal mondial 150zc
görüş ve önerilerinizi bekliyorum....
hoşgeldin xxxaaazzz ismini yazsan iyi olur.hayırlı olsun diyelim şimdiden scoturlar aynı genelde parçasında sıkıntı çekmezsin zaten bayisi ünlü motor.burdanda yazabilirsin.ikinci elmi düşünüyon
hoş geldiniz kalıcı olmanızı dilerim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:26 ----------
hayırdır tuni motorun kuyruğunumu düzelteceksin şimdiden söyleyeyim mangalda ben tavuk yemem mümkünse bonfile olsun
Yüksek Kalite Üstün Performans
ismim MUSTAFA
hosbulduk, ilginiz için teşekkürler..
gümüş rengi olması şartıyla temiz ikinci el de olabilir.
onun dışında sıfır almayı düşünüyorum.
saygılar..
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)