Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Kayseri - MT]

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    havalar soğudu kara kış kapımıza dayandı arkadaşlar her mevsimin ayrı bir güzelliği vardır ama !! motosiklet kullanıcıları için hiçde güzel bir mevsim değil...sırf kayseri'yi soğuk memleket olduğu için terk edecem bu ara murat senden haber bekliyoruz pazar günü için...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı Tundzhay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ohh bide utanmadan matnı yediğini söyliyoz... biz burda makarna yiyelim. hak mı bu ya

murat abi ne oldu nerdesin? gittin mi ankaraya yoksa hala kayseride misin?????
    geldin de geri mi çevirdik kimseniz yhok mu ki sizin mantı pişirecek bn pişiririm yazık size o zmn

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    Alıntı dilberim adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    geldin de geri mi çevirdik kimseniz yhok mu ki sizin mantı pişirecek bn pişiririm yazık size o zmn
    mantımı dendi bayılırım ben mantıya tamam tuncay,murat,ben!!pazar günü siz mantı yapıyorsunuz bizde davetli olarak geliyoruz.. yalnız patatesli olsun ben kıymalı mantı yemem

ben nolcam acaba biz derken ordamıyım acep

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ben nolcam acaba biz derken ordamıyım acep
    mantıyı yapacak olan sensin.. siz derken sen demek istedi ferhat abi ama nezaketen çoğul kullandız siz dedi kimsemiz yok koca kayseride
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

mantıyı yapacak olan sensin.. siz derken sen demek istedi ferhat abi ama nezaketen çoğul kullandız siz dedi kimsemiz yok koca kayseride
    ayy ole demeyin be kimseniz yoksa bacınız var ona cerkes mantısı size de etli mantı olmadı yag mantısı o da olmadı yaglama

tamam ne zaman yapıyorsun?
    akşam yemeğinde sadwich yaptık öyle geçiştirdik...

muratboyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rs200
    mantı yağlama oh afiyet olsun ben yarın cuf cuf.saat 1 de ankara ya gidiyorum haftasonu ordayım bişey isteyen var mı ankara dan

bizde az önce ferhat abiyle seni konuluyoduk ne oldu gidecek mi diye ankaraya. demek gidiyosun ha :(
    neyse bayramdan sorna görüşürüz artık...
    sana ii yolculuklar...
    asıl sizin var mı bi isteğiniz bulgaristan dan?

muratboyar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Rs200
    sağolasın tuni sağ sağlim git gel yeter hadi görüşürüz..

Kocasinan ilçesi, Mimarsinan Mahallesi Susurluk Caddesi üzerinde seyreden 38 LR 936 plakalı otomobil ile M.K. (25) idaresindeki 38 RH 247 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralanarak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi

Yarılı terde yatıyo. millet ellerini pantolonun cebine sokmuş poz veriyor kameralara..
    ayıp gerçekten çok ayıp yaptıkları...

Kocasinan ilçesi, Mimarsinan Mahallesi Susurluk Caddesi üzerinde seyreden 38 LR 936 plakalı otomobil ile M.K. (25) idaresindeki 38 RH 247 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralanarak Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılırken, olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığı belirtildi

Yarılı terde yatıyo. millet ellerini pantolonun cebine sokmuş poz veriyor kameralara..
    ayıp gerçekten çok ayıp yaptıkları...
    yoo bence yaptıkları ayıp değil şerefsizlikk bu kadar da olmaz ki yha ne aptal insanlar var dimi?biraz da vicdan meselesi olsa gerek insan yardım eder gerci bişey bilmiyosa .....yapacak bişeyide olmaz poz verir denecek bişey yok aptallıklarına doymasınlar

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    oh oh ne güzel herkes bir yerlere gidiyor benim marmaris işi bayramdan sonraya kaldı arkadaşlar..annem ufak bir rahatsızlık geçirdi o'yüzden ertelemek zorunda kaldım...
    kaza yapan arkadaşa acil şifalar diliyoruz biz motosikletçiler olarak..2 sene önceydi arkadaşlar aynı şekilde bende kaza geçirdim..yer devlet hastanesi acil arkası,acilin arkasında yolun sonunda bir küçük market var bilirsiniz belki arkamdaki arkadaş indi siğara almaya markete bende motosikletin üzerindeyim!ilk önce bir fren sesi duydum 2 araba birbirine girdi ne olduysa anlamadım saniyelik bir olay bu! kayarak gelen arabada bana çarptı.olduğum yerde tabi ben yerdeyim kaldırımın kenarında kimsenin bana baktığı yok!!hiç motorcu yerdemi nerde milletin umurunda değil herkes arabaların başında!!arabadakilerdede hiç bir şey yok burunları bile kanamamış işin acı tarafı..arkadaşım yanıma geldi kaldırdı beni yerden. tabi motorum pert bir vaziyette..ön maşa arkaya doğru gelmiş.(honda cg 125)sol diz kapağım baya ağrıyor darbeyi almışız yani!!derken bir bayan polis gedi yanıma bana dediği ilk laf aynen budur ehliyet ruhsat zaten sinirliyim hepten sinir küpü oldum..ben acılar içindeyim saygı değer hanımefendi bir şeyiniz varmı diye soracağına benden ruhsat ehliyeti istiyo varmı böyle insanlık..demem o'ki arkadaşlar kayseride motosiklet kültürü yok malesef..adam kaza yapar insanlar toplanır başına mal mal sana bakar'ya bu beni deli ediyor...

abi bişey sorcamm yhaa kardesim dişim agrıo diyo yapılcak bişi var mı bilgiğiniz agrı kesici verdim ama ağlıo yerlere atıo kendini annem calısıo onun annesi benim simdi ve bişi yapamıorm nolur işe yarar bişi bilen solesin allah rızası için

çok geçmiş olsun ferhat abi.. annene acil şifalar. elimizden gelebilecek bi yardım varsa söyle....
    umarım en yakınz zamanda iyileşir...

dilberim kardeşin için yapacak en güzel şey bir diş hekimine gitmen. normal ağırı kesiciler pek fayda etmez. diş ağırısı için daha güçlü arıkesiciler var... sen daha iyi bilirsin anestezi senin işin...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    abi bişey sorcamm yhaa kardesim dişim agrıo diyo yapılcak bişi var mı bilgiğiniz agrı kesici verdim ama ağlıo yerlere atıo kendini annem calısıo onun annesi benim simdi ve bişi yapamıorm nolur işe yarar bişi bilen solesin allah rızası için
    hiç dişim ağrımadığı için yardımcı olamayacam sana...diş hekimine götürürsen en doğrusu olur sanırım...

çok geçmiş olsun ferhat abi.. annene acil şifalar. elimizden gelebilecek bi yardım varsa söyle....

dilberim kardeşin için yapacak en güzel şey bir diş hekimine gitmen. normal ağırı kesiciler pek fayda etmez. diş ağırısı için daha güçlü arıkesiciler var... sen daha iyi bilirsin anestezi senin işin...
    teşekkürler tuncay söylemen yeterli..şu an durumu iyi zaten damarda tıkanıklık varmış anju oldu..

sagol yazdıkların için
    yazmak istediğim için yazdıgımı düşünenler bile var düşünebiliomusun bunu sindiremeyip ağlıorm zırıl zırıl bu kadar küçük müyüm ya dikkat cekmek isteyecek kadar??yalancımıyım ya da yazı yazıyım diye sacmalayım o an sorcak biri yoktu tecrubeler için yazdım ama yine pişman oldum

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    sagol yazdıkların için
    yazmak istediğim için yazdıgımı düşünenler bile var düşünebiliomusun bunu sindiremeyip ağlıorm zırıl zırıl bu kadar küçük müyüm ya dikkat cekmek isteyecek kadar??yalancımıyım ya da yazı yazıyım diye sacmalayım o an sorcak biri yoktu tecrubeler için yazdım ama yine pişman oldum
    bunalımdasın sen anlaşılan ayrıca seni kimsenin küçümsediği felanda yok..yazdıklarına biz yalan demedikki ne var bu kadar strese girecek anlamadım ben

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    slm millte nasılsınız yaa baktım yeni arkadaşlarda katılmış hoşgelmiş
    artık kesin olarak bitti sanırım kayseride motosiklete binme mevsimi bu ne soğuktur yaa allah allaaah

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Perşembe ve Cuma günü memletimde idim.

Yolda gördüğüm tek motorcular ecza depolarının motorcuları idi.

Motorlara bayağı bir ekipman eklemişler soğuk ve yağışa karşı anlaşılan.

Yağmur yerlerde temiz sayılacak su birikintileri oluşturmuştu konakladığım gece. Havada çok güzeldi.

Ama dün hava hakkaten soğuk idi.

Erciyes'e düşen kar şehre soğuğu getirmiş anlaşılan.

Ha birde;

Amma sıkı kontroller var yahu. Emniyet kemeri takmayana anında ceza,ters yönden girene anında ceza, 60 km/s hızı aşana anında ceza vs. (olması gereken şeyler aslında)

1-2 dk. işlek bir caddede araç tutmaya bile müsade yok.

Kayseri polisi trafik işini sıkı tutuyor anlaşılan.

Şehir içinde pek süratli gidilemiyor galiba.

Arabaların hızlı gidememesi motosikletlilere bir nebze olsa kolaylık sağlıyordur.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)

Bu Konudaki Etiketler