hakkaten tuncay kirpi fotoğrafını iyi hatırladın.ewet ismail abi formatın zamanımıydı merak ediyoz valla şu yaban kirpisini
hakkaten tuncay kirpi fotoğrafını iyi hatırladın.ewet ismail abi formatın zamanımıydı merak ediyoz valla şu yaban kirpisini
Hacı o dilde gençlıkte "bir çılgınlık yapalım" demek lazım.Bi ara tosba buğulama yapalım
bu da resim + video
http://rapidshare.com/files/378458170/upload.zip.html
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:14 ----------
Yedi mi yedi itina ile yedi hem fransız mutfağında bir menüde yeri var (mıs) kurba bacanın. memleketimin kurbasına uyarmı bilmem de dişarda ne yediğine insan coook dikkat etmeli.
verdiğin linkte sadece fotolar var. video yok.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:04 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:59 ----------
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
heyt be elimde taşla nası kurbağa avlarmışım bende yav
günaydın herkese...
bu arada gezi mükemmel olmuş..
o gün sınav yapan nevzat hoca seni affetmeyeceğim..
murat abi küçüklükte yapılan taş dövüşlerinde senle karşıaşmak istemezdimkesin sen kafa yarmışındır
bi dahaki sefere sapanla gelicem sen beni sapanla gör attığımı vururum
Videoyu eklemeyi unutmusum en kısa zamanda onu da upload ederim
slm arkadaşlar size 1 duyurum var 5- 6 haziranda ankara beypazarın da yapılacak olan bir festival var bu festival uluslar arası olup deişik şehirledende katılan motor siklet grupları oluyormuş bende düşündümki neden bizde katılmayalım eğer sizde katılmayı düşünüyorsanız lütfen yazın bence çok güzel gezi olurdu eğer tabiki müsait olursanız
ayın 4 de gece yola çıksak inşallah varırız 550 600 km lik bir gezi olurdu
bir aksilik olmazsa arkadaşlar 2 günlük kaçamak güzel olur.biraz da oranın güvecinin tadına bakarız. 5 hazirana daha çok var inşallah bi uzun yol yaparız.
ben o tarihte gelemem malesef. büyük ihtimalle sınavlarım olacak. sınavım bitmiş te olsa bulgaristana gidecem pasaportumun süresi bitiyor onu uzatmaya.
size şimdiden iyi eğlenceler.
ya videolar ne oldu?
http://rapidshare.com/files/380328478/HPIM0031.3gp.html
iste video. evet güzel olur festivale bende bir mani olmazsa gelmek isterim. Ondan önce bir uzun yol yapsak olur. Antepe mi gitsek ? 350 km sabah cıksak öğlen ordayız bir gun konaklar gezer yer icer geliriz
video super herkesin yüzünde bir ekşime,tuni büyük bir iştahla karnını doyuruyor. en son ismail abi gelip son budu fırlatıyor koptum orda
Pazar günü erciyese gittim güneşlenmeye
mt tatilde
güzel olmuş tuni
Arkadaşlar Herkese Selamlar....
Kanuni WindyS 125 Kullanıcısıyım... Hertürlü Geziye varım...
Ünlü Motor Mehmet takılan iflah olmaz diyorlar doğrumu
gardaş kanuni bize bulaşmaz sen başka yerlere bak kusura bakma o motoru çok iyi biliyom ben neyse boşver sonra söylerim ayrıca ünlü motor memet e takılan önce allaha sonra bana yanlış yapar tamammmııı katılmak istiyosan bize gruba 25 tl lik benzin alacan adam başıııı haaaaaaa
serkan hoşgeldin. gezilere her zaman bekleriz...ismail abi kanuni bize bulasmaz derken nasıl oluyor ben anlamadım.motoru almış zaten serkan Allah kaza bela vermesin. bide ünlü motor mehmet mi? o kim?.................................yarın öğleden sonra ünlü motordayım bakalım kimmiş,takılan nooooluyormuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)