Ciddi anlamda düşünyorsanız site yaptırmayı yardımcı olurum size ? Özellikle motosiklet içerikli olacaksa canı gönülden yardım ederim
Ciddi anlamda düşünyorsanız site yaptırmayı yardımcı olurum size ? Özellikle motosiklet içerikli olacaksa canı gönülden yardım ederim
hazırda bu tip siteler mevcut murat ne gerek var Hatta duyumlarıma göre bu tip sitelerde tuncay arkadaşımız mod muş
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:44 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:43 ----------
Düşünce aşamasındayım ahmet saolasın...Biraz daha zamana ihtiyaç var.Bu zaman zarfında eMti'ye sık takılmasamda ara sıra uğrıycaz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:50 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:44 ----------
yusuf naptın motoru bi bmw sevdasına kıydınmı yoksam!
Gözünüz gönlünüz açılsın size kıyak geçeyim ''rihanna''
izlemeniz için ağ bağlanızdaki ayarı değiştirmeiz gerekir yani ip numaranız şu şekilde olacak üst kısım(208.67.222.222 alt kısım (208.67.220.220)Tuni iyi bilir bu işi
evet abi ben bu ilanı daha önce de görmüştüm. türk milletinin yaratıcılığı
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Barajda o, takiliyor orda
aa harbi lan
ben görmemişim.
valla noldu ferhat abi modlar yine yamuk mu yaptı?
slm millettt...
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
arkadasım yarı ürgüplü yarı kayserili arkadasınızı kabul ederseniz buyurun bende geldım nörürseniz millet
Hoş gelmişin arkadaşım aramıza, biraz daha tanıtırsan kendini tanışmış oluruz heralde galiba sanırsam ...
GT! ...
http://www.d2moto.com/Chrome-Billet-...011xttt001.htm
ne diyosunuz değermi o paraya mct'ye de yakışır hani
Erzurumdan herkese selamLar...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)