büyük ihtimal olur kg/cm2 yazan kırmızı ibre 3 e kadar çıkıyormu yani en az 3 bar basması gerek airbrush için.yarın uğrarım yanına özelden cep numaramı atıyorum yarın beni çaldır ben ararım seni ok.teşekkürler
büyük ihtimal olur kg/cm2 yazan kırmızı ibre 3 e kadar çıkıyormu yani en az 3 bar basması gerek airbrush için.yarın uğrarım yanına özelden cep numaramı atıyorum yarın beni çaldır ben ararım seni ok.teşekkürler
hele şükürü. kısmetse airbrush çalışmalarına başlaya biliriz.
biliyosun murat abi bizim balkon havadar. balkonda çalışabilirsin
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
inşallah tuni.yalnız 12 v giriş araba çakmagıyla çalısıyor heralde bu bi adaptör var bende olmazsa onu baglarız yarın bakiiim bi
Bendede var arkadaşlar yalnız pek sağlıklı değil,isterseniz yedek olarak verebilirim..
hiç yoktan iyidir ne yapalım kayserideyiz alıştık bu tarz tekliflere artık
ya tundzhay kardeşim kusura bakma foruma girmediğimden yakınmışsın, haklısın da. laptopum bozuldu, sefilleri oynuyorum. 15gündür de sivastaydım. tanışıcaz inşa şeytanın bacağı kırılacak merak etme
12 v adaptör bende var işinizi görecek bi şey
Yüksek Kalite Üstün Performans
bak murat abi artık bahanen de kalmadı
kaytarmak yok
Murat'ın el becerisine güveniyorum ben İşe tuncayın caracalını pembeye boyamakla başlayalım derim ben sonra! yusufun motorunu mora benim ybr'yide cırtlak yeşile ne dersiniz ! muazzam bir görüntü olur.
Mrb' lar kolay gelsin muhabbetiniz bol olsun ...
Ben şimdi kompresörü filan ayarladımda bi deponun sağ tarafında biraz işlem görecek yerler var onları halledecem, onun haricindede ben şu anda Niğdede çalışıyorum işim gereği en yakın zamanda sırf bu iş için izine ayrılacam önümüzdeki hafta 3-5 günlüğüne inş , Murat abiye cepten yada forum aracılığıyla ulaşıcam ben onunda müsait olduğu uygun bi günde halledicez kısmetse saygılar sewgiler sağlıcakla ...
GT! ...
mekan talas anayurt kooperatifinde bir binanin son (15.) kati galiba?
oralarda olmak isterdim. belki memlekete geri tasinirim belli olmaz
benim isim...
( anayurt begendikten memnun musunuz?
yakinda talas icine de 3 sube daha acacagiz. ankaradakiler de
acildiktan sonra yeniden kayserinin farkli bolgelerinde goreceksiniz. )
kayseriye gelirsem butun "kayseri mt" ekibiyle tanismak isterim ins.
oradaki herkese selamlar...
https://ersinkecis.blogspot.com
slm
beğendiğin öncesinde kipaş vardı. o pahalı bir marketti. o yüzden tercih etmiyorduk.
ATM market daha yakın olduğu ve ucuz olduğu için orasını tercih ediyoruz.
beğendiğe pek gitme fırsatım olmadı ama giden arkdaşlar ''kipaştan bile pahalı be'' dediler
ama ATM ye göre sebze meyva reyonu güzel
tuni hayırdır lan noldu iptal ettin sorun değildi geçe kalması benim açımdan
mehmet bi zahmet benim ilanı geri çek vazgeçtim bineyim bir sene daha.birde şu akü işini halledelim çalışmıyor garantiye gönderecen büyük ihtimal.
Ya yosif benim arkad almanyadan istanbula dun ogleden sonra gelecekti. İts den de kayseriye gece 12 de gelecekti. ama almanyadan ucagi degismis o yuzden cumartesi sabah istanbula inecek. Bi gece arkadasta kalcak ist de pazar ogleden sonra 4 gibi kayseriye inecek. O saate belediye otobusu var. Gelsin kendisi
Herkeze slm 27-28 Şubatta istanbuldaki motosiklet fuarına gidecek olan varmı kayseriden?
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)