Olum bana her aksam uyar. Telli ogluna gidecegimiz kadar bize gelin cig kofte yapalim. Ev musait
Olum bana her aksam uyar. Telli ogluna gidecegimiz kadar bize gelin cig kofte yapalim. Ev musait
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
zaten josuff ben gelebülürüm demende bişey vardı. yan çiziyon gene.
valla yosif ya, hep yan çiziyon he
zaten sen motorla mı gitmeyi düşünüyordun?
atlayaan otobüse öyle gidecen.ki senin araban var konuşmaya hakkın yok len
murat abi oldu mu bu laf şimdi lan tuni giderken seni de alıyım olm ayıpsın.yollarda üşütüp hasta olma kıyamam sana
kar bizi etkilemez arkadaşlar
Yüksek Kalite Üstün Performans
Mrb lar arkadaşlar muhabbetiniz bol olsun ...
Depoma airbrush yaptırmayı düşünüyorum, Kayseride bunu yapabilecek bi yer varmı bildiğiniz yardımcı olabileceğiniz şimdiden tşk ederim sevgiler saygılar ...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:03 ----------
Kafanızda bişey canlandırmanız açısından bir kaç örnek ...
http://www.flickr.com/photos/jdarkde...ith/402362812/
GT! ...
bi tane kompresör bul. murat boyar abimiz yapar
Şaka yapıyosun valla örneklere baktığını varsayıyorum ve bunun gibi bişeyler düşünüyodum kompresör sorun değil hallederim no problem...
GT! ...
106 gti,tuni gerçek söylüyor sen bana bi kompresor ayarla yalnız küçük olsun evde de kullanacağım tipten buzdolabı motoru da olur.ben yazdan beri arıyorum bulamadım hurdacılar bile 70 tl çekiyor.ikinci el buzdolabı alırım o fiyata. neyse sözüm buradan tüm kayseri mt ye bana bi kompresör bulun arkadaslar.
106GT! Bak murat abimizin soy adında hayır var ''boyar'' anla kiş soy isminden bile bu işi yapabilecek. airbrush ı var. zaten kendisi se kimyager olarak çalışıyor boya satıyorlar. boya da sorun değil. boyadan anlayan birisi. bi tek ufak komresör yok. sen bul herşey çözülecek...
normal bi depoya airbrush yapmak 200 tl den başlıyor. kaskları da 100 tl den.. ;)
slm kayserimtnin değerli üyeleri nasılsınızben gayet iyiyimçok şüküristanbulda havalar süper valla neyse kendinize iyi bakın bys bys
Dogan güneş umudum;batan güneş tesellim olsun.... ŞAFAK:177
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
Allahımm mutluluktan uçacam şimdi abi tabiri caizse kompresör köpeğin olsun ... Ben hemen depomu söküp, pürmüzle boyayı yakıp tel fırça ile kazımaya gidiyorum, madem bu işe başliicaz bitince resimlerini eklerim sana güzel bi çalışma zemini hazırlayayım ...muratboyar 106 gti,tuni gerçek söylüyor sen bana bi kompresor ayarla yalnız küçük olsun evde de kullanacağım tipten buzdolabı motoru da olur.ben yazdan beri arıyorum bulamadım hurdacılar bile 70 tl çekiyor.ikinci el buzdolabı alırım o fiyata. neyse sözüm buradan tüm kayseri mt ye bana bi kompresör bulun arkadaslar.
Ewet abi üzerinde sticker filan vardı depoyu silip temizlerken sürekli sorun yaratıyolardı dedim airbrush yaptıracam olm sana, die heveslendik bakalım olursa inş ...avşaroğlu Alıntı:
yasin senin depoda zannedersem yapıştırma var demi o iyi olmuyomu bende öyle bişe düşünüyodum
GT! ...
gençler güzel bi aksamdı herkese teşekkürler.resimleri eklesin herkes
la yosif fotolar sende. önce sen ekle
herkese teşekkürler.
yine bekleriz
şimdi kara kara düşünüyom bu çiğ köfteleri nsıl çıkartacam
Çiğ köfte için teşekkürler arkadaşlar,Tuncay sanada teşekkürler evini bizlere açtığın için
gelenek olsun bu çiğ köfte olayı artık ayda bir yapalım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:11 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:11 ----------
tuni nerde la fotolar
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)