abartma olm sende yav
ben sizi jandarmadan inerken gördüm dedim bu bizim tuni demek arkandaki yozef ti dayanamadın dimi.ben fabrikaya koymasam motoru sizi arayacaktım.neyse bahara artık salı ya kar yağar gibi
yok abi jandarmadan inmedik arka opetin ordan talasa indik jandarmadan anayurta çıktık
kar yağdı hadi mübarek olsun kayseri
dün bende biraz turladım aynen hava bozdu tekrar kaldırdım.hep bu son diyorum hava iyi oluyo dayanamıyom bu sefer hava ciddi
Hadi hayırlı uğurlu olsun kayak sezonu açıldımı aceba bilginiz varmı...
kayak sezonu 2 hafta önce açıldı. ama ne hikmetse sezon açıldıktan sonra aralık sonunda erciyese yağmur yağdı. ve pist bozuldu. akşamdan beri yağan karla pist iyileşti.
ama hava tahminlerine göre haftaya yine hava ısınacakmış.. anlaşışan küresel ısınma iyi vurdu erciyesi
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Maşallah hava tahmin raporu gibisin hocamm , tşk ederim bilgiler için, şubat gibi tam zamanıdır o zaman anca... Günaydınlar bu arada Kayseri MT hayırlı günler dilerim...
meraba kayseri mt
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:36 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:25 ----------
kimse yokmu nerdesiniz
asıl sen nerdesin yunus? hiç sesin solun çıkmıyor.
Yoğun bir şekilde inceden inceden sessizce nasıl CC yükseltebilirim onu düşünmmekteyim,bunun planları ile meşgulüm lütfen beni iirahatsız etmeyiniz Alacağım yoldaşımla uzun yollar beni beklemekte...Silamlar saygılar HÜRMETLER
ferhat bu aralar sanki burnuma 660 tenere kokusu geliyor sanki
şimdiden hayırlı olsun ferhat abi
cruiser cruiser cruiser...
şu garibe iki duayı çok görmeyin dua edin gardaşlar..kafamda iki tel kaldı o da dökülecek yakında bıktım serefsizim bıktım bu hayattan
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)