ya yaz gelsin de bakarız yaw en kötü branda diktiririm. ama ondan önce partmanın yöneticisi ile konuşacam apartmanın içine koymak için. pek izin vermezler gibime geliyor ama neyse.. allahtan umut kesilmez..
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
çok güzel olmus.sınavlarım olmasayı bende katılırdım ama malesef:(
yusuf hoşgeldin. sınavlarında başarılar dersler daha önemli. tunİ sana da Allah kolaylık versin.
arkadaşlar motoru kışın iş yerinde bırakacağım tahta paletlerin üzerine koyuyorum benzini yağını falan boşaltmıyorum. sadece üzerine çadırı var onu örtücem.bide yağlıycam. depo boya deposu olduğu için kuru bir ortam var. başka tavsiyesi olan var mı?aküyü sökmüyorum çünkü elimin altında arada bir çalıştırırım 15 dk falan .
burada faydalı bilgiler var murat
http://www.motosiklet.net/forum/fayd...aklanmasi.html
tuniyle aynı tarihte a2 sınavına girecem bende inş alacaz 2 mizde ehliyetleri.Yaza bi motor aldık mı tamm tuni tekrar hayırlı olsun caracal ın darısı benim suzuki ye
iyice çoğalıyor muyuz ne
damlaya damlata gòl olur...
Yaza kadar deniz oluruz
yok daha kaldırmadım ama yerini falan hazırladım işyerinde.şuan iş yerinde zaten dün sabah işe motorla gittim akşam soğuk ve yağışlıydı arabayla geldim.
evet havalar iyicene bozmaya basladi artik motorun hazirsa yatir kislik uykusuna...
kışın kaloriferin dibinden ayrılmam valla motora binmeyi bırak araba kullanmak bile sakat.
arkadaşlar kışın madem pek fazla motorla uğraşamıyoruz diyorumki kayseri mt ye güzel bi logo falan uğraşalım yaza t shirt neyim basarız akşam bakıyım bişeyler yapabilirmiyim
valla güzel fikir....
ilk adımı senden bekliyoruz ;)
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)