yahyalıdaki elmaların tadı da ne güzeldi ya
la yosif senin herzamanki halin buy kabullen artık.. kaderin kurtuluşun yok
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
sen gonusma olm seninde motor üstünde kayak gözlüğüyle olan resmn baya bi komik
süper yakalmışsın ferhat takdir ettim.
sağ ol ferhat abi.
bak avatarıma o fotoyu koydum
yakışmış tuni bakiiiim valla yakışmış....
Gerçi ben aranıza yeni katıldım muhabbetinize maydonoz olmak istemem ama harbi manyak avatar olmuş be yaa...
slm kayseri mt ahalisi sonunda yeniden aranızdayım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:46 ----------
yusuf şu ilana baksana
http://www.sahibinden.com/2006_model...XQQdisplayitem
sana dediğim motor bu işte
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:49 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:48 ----------
tuninin ağzına sanırım acı biber sürmüşler bu yüzdende ağzı açık motor sürüyor
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:49 ----------
bir kaç resimde benden beyler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:52 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:51 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:55 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:52 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:55 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:57 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:56 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:59 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:57 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:59 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:00 ----------
Yüksek Kalite Üstün Performans
mehmet kim bu arkadaş. sürücü eğitim yolu altınoluğun orası heralde. makinada müthiiş Allah kaza bela vermesin
ilanın altındaki açıklamalara gülh gülh öldüm mehmet abi sen anladın
Yüksek Kalite Üstün Performans
Ankara'dan gunaydinlar
uff basim catliyo. Burasinin gece hayati da bi baska yaw
La bi gorsen elmalar cok lezzetliydi. Ufacik biseydiler ama simdiye kadar yedigim en lezzetli elmaydi.
Kayseri de olmayan gece hayatindan..
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)