tamam ferhat abi şu an bi problemyok.abi sende hiç yazmıyon ya uzun zamandır
la yosif hana bana dün haber verecektin. bekle bekle evde ağaç oldum be..
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
arkadaşlar 1 saat sonra ortalama 60 dk sonra antalyaya gidiyorum isteği olan cepten ulaşsın
Yüksek Kalite Üstün Performans
s.a. kayseri mt üyeleri nasılsınızben gayet eyiyim çok şükür askerlik süper gidiyooo 20 gün sonra çömezim geliooooo inş.bu arada şafak demiş 259neyse en yakın zamanda görüşmek üzere kayseri bys bys
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
fatih bitmiş olum çömezin de geliyorsa artık bitti demektir
mehmet abi ne zaman geleyim çevirileri almaya senden. arkdaş başlasın artık. anca yetiştirecek
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Merabalar arkadaşlar motorumu almamla birlikte bende üyeliğimi gerçekleştirerek aranıza katılmış bulunuyorum bütün kayserili motorcu arkadaşlarımla tanışmak umuduyla günaydınlar ve hayırlı günler diliyorum...
hoş geldin aramıza 106gt biraz kendini tanıtırmısın.murat abininde dediği gibi yazın gezilerde buluşuruz.motorun hayırlı olsun kazasız sürüşler dileğiyle
Hoşbulduk tşk ederim...
İsmim Yasin 23 yaşındayım Kayseri aydınlıkevlerde oturuyorum motorumu bu sezon sonu aldım Lifan 250 bordo renkte aslında SS hastasıyım ama malum paramız yetmediği için bununla yetiniyorum şimdilik, inş ilerde 600RR düşünüyorum, şu anda işim sebebi ile Niğdede bulunmaktayım yüksek gerilim üzerine çalışıyorum elektrikçiyim ama ailem filan kayseride sürekli gelirim yani kopmuş değilim gezileri ve buluşmaları sabırsızlıkla bekliyeceğim tanıştığıma memnun oldum tekrardan en kısa sürede görüşmek ümidiyle sağlıcakla kalın...
Günaydın Kayseri MT... Bugün arka balatama birazcık modifiye yaptım Arka frenimin tutuşu bir nebzede olsa arttı ama sezon başladığında daha kaliteli bir balata çaktırıcam üzerindeki çin malı malum... Sevgilerle...
[/COLOR]
Ewt hakikaten güzel bir motosiklet ama her zaman Süper Sport istemişimdir neyse neye niyet neye kısmet ... Sizinkide çok güselmiş gerçekten foto içinde teşk ayrıca...
Arka lastiği yakma denemeleriniz olmuş galiba ... Bende ilk aldığımın akşamı denedim ama fazla zorlamadım kıyamadım malum nede olsa 250cc fazla bi şey beklememek lazım...
He bu arada unutmadan sanki bu motoru daha önceden Kalenin meydan kapısı taraflarında eski yıllarda (2006-2007 gibi) çok gördüm gibi yanılmıyorsam ...
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)