zuahaha:D:D
arkadaşlar iyice uyudunuz haa. kar yağdı da böyle oldu desem yok değil. yosfu, ferotr(hadi seni es geç banlendin) tuni, barış,hakan, avşaroğlu,2 x murat , mehmet..... fatih taa askerden yazıyo siz napıyorsunuz.
buralardayız nerde olcaz kar yağdı motorları kaldırdık..
ya murat abi ne oldu şu kompresöz işi? ben taaa americalardan gettirtirdims en hala şurdan şuraya getiremedin aaaa..
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
daha işteyim organizeye geçince çarşı ters geliyor artık komp hazır giidp alıcam o kadar ama yok gidemiyorum.
a.s. 1989/2 tertipsin heralde. ben de 1988/2 tertip. emekli muhabere onbasi. Allah hayirla teskereni almayi nasibetsin. alt devreligin bitmis veya bitmek uzere gerisini bosver. Ben 14-15 sene gec gittim askere... Geride 3 cocuk birakip. insallah sen vaktinde gitmissindir. yoksa cekilmez bir hal aliyor askerlik... (bugun bolugu -sanliurfa tugay- aradim 1988/3 tertip ilk asker teskeresini aliyordu. ona hayirli olsun diye)
bugun farkettim KAYSERI MT grubunu. ben de Ankara'da ikamet eden bir Kayserili olarak burada da bulunmam gerekiyor dedim. memlekete gittigimizde gorusup konusacagimiz arkadaslarimiz olsun motor camiasindan.
Ankara'da Begendik A.S. Genel Mudurlugunde calisiyorum. yolu buraya dusen olursa beklerim. Kocatepe camisinin altindaki Begendik magazasinin asma katindadir genel mudurluk.
ps. tanisma forumunda kendimle ilgili detayli bilgi yazdim. ek soru serbest.
https://ersinkecis.blogspot.com
1.kawasaki 250r
2.yamaha yzf 125r
3.aprilia rs 125
bence sıralamaya göre hangisine gücün yetiyosa.
yok abi ne kızması. sana kızabilirmiyiz hiç
günaydın kayseri mt nasılsınız...
Yüksek Kalite Üstün Performans
mehmet abi nerelerdesin yawf hiç görünmüyon
evet başkanım ya yüzünü gören cennetlik he
murat abi bu gün hafta sonu ne oldu mesele
gencler eskiden MZ Motorlarin Kayseri Bayisi olan bir abimiz vardi. ismi Kamil Mendel idi. nerededir? ne yapiyordur? taniyan goren duyan bilen var mi?
https://ersinkecis.blogspot.com
slm kayseri mt buralardayım arkadaşlar
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:22 ----------
bende bende çok bekledim ama neyse tuni beraber bir ceza keselim murat abiye biz
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:23 ----------
aynı yerinde duruyor benim karşı komşum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:24 ----------
buralardayım yaa aynen devam
Yüksek Kalite Üstün Performans
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)