arkadaşlar güzel bir gezi olmuş yüreğinize sağlık.. haberim olsa bende gelirdim valla.neyse artık seneye hep beraber güzel geziler düzenlemek dileğiyle..selametle
arkadaşlar güzel bir gezi olmuş yüreğinize sağlık.. haberim olsa bende gelirdim valla.neyse artık seneye hep beraber güzel geziler düzenlemek dileğiyle..selametle
valla yalnız_adam biz forumda yazdık. gelmek isteyen gelsin diye. ama kımseden ses seda çıkmadı..
biraz daha sık foruma baksan bence daha ii olur..
neyse seneye artık gezi düzenleriz hepbirlikte ;)
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
hay kafama ben nasıl kaçırdım böyle bi geziyi bundan sonra her gün siteyi takip edecem
aklın başına geldi demek
az sonra direksiyon sınavına gidecem
trafikten: 86
motordan. 90
ilk yardımdan: 93 almışım
saat birde direksiyon sınavım var bu gün. bunu geçersem aralık 27 sinde a2 için sadecemotor sınavına girecem, ocak sonudna ehliyetim inşallah elimde olur
yazılı sınavı geçmişsen direksiyon hikayedir çok rahat geçersin ;)
şimdiden hayırlı olsun
girdim sınava.. ve geçtim. kolaydı yaw
şimdi aralık 27 sinde a2 içijn motor sınavına girecem ocakta da bi 8 çizecem motosikletle..
hadi tuni hayırlı olsun .a2 de de bişey yok merak etme
tuncay yeni ehliyetin şimdiden hayırlı olsun tabii motorunda hazır parayı hazırladınmı tuni! bak motor garajda seni bekliyor
teşekkür ederim.. şu a2 yi de bi alsam tam süper olacak...
motor hazırsa para da hazır öyle taksitle felan değil. trink para
şaka bi yana şu bayram geçsin parayı veririm..
ama senden ricam bu kış motor senin garajda kalabilirmi? malum ben apartmanda oturuyorum koyacak yerim yok. ha asansörle 15.kata çıkartırız diyosan o başka
kisin ortasinda soguktan donmazsan tur at
tuni artık sende şu soldaki motosikleti:inşallah alıcam bölümünü de değiştir artık o zaman
Değiştirdim
zaten arkdaşlara söylüyordum büyük bi hevesle motor aldığımı.. tabi onlarda hevesleniyo hadi getir de bir iki tur atalım.. ama nerde hava soğuk...
yok 200 metre için vermem! şöyle 20 km desen olur
valla murat ister istemez duygusal bir bağ oluşuyor zamanla (yanlış anlamayın) ama söylediğin gibi yabancıya gitmiyor. eğer benim gibi bakmazsa caracala zaten elimden çekeceği var tuni'nin
mod lardan mt yapıştırmaları istedim kalmamış basıldığında adresime yollayacaklar.kişi başına 2 şer adet 10 tane istedim gelirse...
senden daha iyi bakacam motota, gözün arkada kalmasın
evet iyi olur çıkarmalar ) ellerine sağılık
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)