s.a. kayseri mt sakinleri heç durmuyorsunuz bakıyorumda:Dben gittim ortalık hareketlenmişnasılsınız nasıl gidiyor kayseride hayat siz orada ybr lere mondiallere binin burada millet k7lere goldvinglere burgmanlara dandik motor diolar
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
as kardeşim nasılsın nası gidiyor havalar nasıl istanbulda
Yüksek Kalite Üstün Performans
doğrudur ya kusura bakma acemiliğimizden, bende farkettim ama sen olduğunu tahmin edemedim, önceden araba kullanırken böyle bir tecrübemiz yoktu, yolda motorcular birbirini selamsız sabahsız göndermezmiş öğrenmiş olduk. ben o gün hazrlıkları yapmış eşyaları almak için eve geliyodum mersine gittik arkadaki arkadaşla, yeni geldim epey bi yorulmuşum yaa
yarım saat mola ile 6 saat motor üstünde yolculuk akıl işi gibi görünmese de yaptık bi kere
herkese selam hoşgeldin halilaslan.
başkan motorda biraz değişiklik yaptım nasıl olmuş.
ferhat abi virago yazısını nasıl temin ederim.bisan yazısını sökünce boşluk oldu orda
vay bizim grup atakta la tuni sende anca satıyon bizi hıyar geçeniz iyi olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:41 PM ----------
evet bütün masraflar başkanlardan mangal partisi demi lo başkan hehe
en kral başlan mehmet başkan tabi mangalı ısmarlarsa
ne mutlu türküm diyene
la yusuf az önce arkdaş seni görmüş. seni iş adamı sanmış takım elbiseli kundralı birisi hyosung motor almış anayurt a doğuru geçti dedi
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Selam arkadaşlar,nasılsınız görüşmeyeli iyisinizdir umarım Kimse duymasın ben FERHAT!! (Yöneticler özellikle)
Uzaklaştırıldım siteden ben biliyorsunudur!nasıl olsa yine uzaklaştırılacaz,yinede yazayım dedim iki kalem,Biliyorsunuz tr de tek,En havalı,En çok onlıne rekoruna sahip,en çok üye barındıran site burası...
İlk üyeliğimi aldığım zaman güzel umutlarla yazmaya başladım (çünkü bir allahın kulu yoktu kayseri mt'de)kayseri mt'de çevre edinip,iyi,kalıcı arkadaşlıklar edinip,geziler yapıp katılmaktı...Yaptık güzel geziler arkadaşlıklar lakin bu mt deki ortamı ben çözemedim daha.Bir şey rica ediyorsun zırrt hemen uzaklştırma,eski nicini alıp yeni nicini iptal ettiriyorsun bir bakmışın iki üyeliğinde gitmiş
Bune yaman çelişki anlmadım ben..
Bu son yazımdır arkadaşlar mt benim gibi değerli üyeyi kayıp etti Keyifcazları bilir ne diyelim...
Lafı şuraya getirmek istiyorum mt adı altında toplanacaksanız ben yokum,haa! eğer mt'siz reklamsız toplanacaksanız eyvallah o zaman...
Son bir şey yazayım bari be Azcı reklm olcak ama
Arkadaşlar 2009 model ybr'mi (YBR CİTY)satıyorum şu an km'si 4600'lerde fiyat olarak 3000'tl istiyorum peşin,pazarlıksız exstra olarak sadece depo kılıfı var... satma amacım allahın izniyle bu sefer büyütmek
Motosikleti görmek isteyen arkadaşlar (Ünlü motor) mehmet arkadaşımızın orada görebilirler...sevgiyle kalın...
altı''AT''mış
birbirimizi mt ile mi biliyoruz ferhatım boşveeer.
msn messenger var. cep telefonu var. duman ile mesajlaşma var .. o0o0o var da var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:06 PM ----------
murat abi gönderdiğim linkten indirdin mi fotoları?
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
GENÇLER ben şahin h duyar aslen kayseriliyim ve her nerede yaşarsamda kayserili olarak ölecegim antalya kemer yolu üzerinde mekanim var kendi yerim açık ve kapalı alan restorant ben yedi sene b m w ye bindim şimdi yaşlandık ama bir kac hafta içerisinde 2008tenere z ye pazarlımız var allah nasib ederse bir kaç hafta içinde alırız ve ilk ziyaretim kayseri ve sizler olur gerçı geçensene motorla bu ayda gitim erkilete donacaktım bizdr il bsharda gideriz
sizleri kayseride böyle bir başlangiç yaptınızdan dolayıhem teşekürhem teprik ederim herkese selaamlar antalya motorizede üyeyim kafkas 38 kotuyla
çok komik lan tunine yapalım hacı artık bos beleş değiliz.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:09 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:08 PM ----------
ferhat abi sonuna kadar katılıyorum..görüşecek adam herşekilde görüşür.
indirdim tuni benim fotoları da sana yollarım tuni fazla değil ama
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:37 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:18 PM ----------
abi her zaman bekleriz. antalya ya hatta kemere çok gittim biz de ziyaretine geliriz inşallah.yeni motorun da hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin pazarlığı Kayserili gibi yap
üzüldüm ferhat abi seni burda görmek güzeldi katkıların çok fazlaydı hayırlısı ne diyelim motorun içinde hayırlısı olsun
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:50 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:47 AM ----------
satınca ne alacan abi
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)