valla hakan ben senden haber aladım hiç söylemiyosun gititğini bi yerlere hep başkasından duyuyoz :(
valla hakan ben senden haber aladım hiç söylemiyosun gititğini bi yerlere hep başkasından duyuyoz :(
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
valla ben de o taraftaydım hakan. ferhat abi yi oktay efeyi metin tek i gördüm
Yüksek Kalite Üstün Performans
merhaba beyler havalar soğumadan günübirlik bir gezi ayarlasanız da kendimi tanıtma fırsatı bulsam nasıl olur
merhaba halil hoşgeldin inşallah dediğin gibi havalar soğumadan ne gezdik kardır. buradan takip et davet beklemeden gelebilirsin.tekrarhoşgeldin
merhaba beyler sağolun, nickim aynı zamanda adım, yani Halil Aslan, sivaslıyım kayseride öğrenciyim işletme 4. ünlü motor aracılığıyla motorlananlardanım.
Mehmet Ünlüye selamlar bu arada
kalıcı olacağımı ümid ediyorum. Çünkü ilk motorum ybr 125 ve bir ay geçti uzun yolda kesmiyo. büyütücem inşallah ama 250 yi geçmeyi düşünmüyorum. aldığım günün ertesi motorda ikinci günüm (bu motorda değil genel olarak) 240 km yol yaptım
4. günde 500 km yi devirmiştim sanırım
tek başına uzun yol çekilmiyo zira hızın limitli, ama sizinle balkanlar gezisine bile çıkarım
bende beslenme ve diyetetik öğrencisiyim. son sınıf
günaydın kayseri mt. ne o sesiniz pek cıkmıyo.ünlü mehmet hayırdır işler yoğun heralde Allah bol kazanclar versin.
ünlü motor bu gün tel açıp jawa amirtisörü sormuştum sizinlemi konuştum ?
Ses ses bir iki nasılsınız arkadaşlar görüşmeyeli ?
S.A Kayseri mt ben yozqattan mutlu reflexiv'in halaoğlu
işten çıkdım qeri yusuf abi bide köpek aldım onla uğraşıyomm
motor parası qeri qitti :
Motora Güzelle Biniceksin inerken 2 Kişi ineceksin..
Günaydın Kayseri Mt Hayırlı günler Hayırlı Cumalar
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
halil bu gün saat 11:30 gibi atayurt un orda seni gördüm motorla. arkanda da birisi vardı kaskından tanıdım kornayı öttürdüm ama senden tık yoktu
günaydın kayseri mt
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:43 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:36 AM ----------
sayın kayseri mt ekibi 25.10.2009 da metin tek ve benim başkanlığımda iki grubu birleştirerek hem tanışma hem kaynaşma adı altında kısa mesafeli bir gezi planı yapıyoruz ben size sormadan karar vermek istemedim sizin fikirlerinizide en kısa sürede bekliyorum bende ona göre bir haber vereceğim
Yüksek Kalite Üstün Performans
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)