ailenizle sevdıklerınzle hayırlı bayramlar ... Nice bayramlara
ailenizle sevdıklerınzle hayırlı bayramlar ... Nice bayramlara
Arabalar bedenimi,motosiklet ruhumu taşır.
Mübarek Bayramınız, Mübarek Olsun Arkadaşlar...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
cümleten once bütün mtcilerin sonrada daha içten kayserideki mtcilerin bayramı kutlu olsun
s.a. kayseri mt üyelerivee vee veeeee askerliğime büyük bi metropolde devam ettiriyorum İSTANBUL:Dbu arada tüm islam aleminin ve bütün mt cilerin bayramı mübarek olsunnasılsınız bu arada özledim hepnizi beaaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:13 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:12 PM ----------
bu arada şafak:343 sakın adammı öldürdün felan demeyin
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:13 PM ----------
loooo kimsecikler yokmuuuu??????
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:54 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 PM ----------
gelen yok hadi ben kaçar salı günü tekrar yazarım eğer yazan olursa iyi bayramlar cümleten
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
demir ailesi olarak tüm MT ailesinin bayramını kutlarız arkadaşlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Tüm Kayseri Mt Arkadaşların Mübarek Ramazan Bayramını Kutlarım
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
senin de mübbarek bayramın mübarek olsun fatih... hayırlı teskereler
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:05 PM ----------
murat abi arkdaşım abd den geldi. şu anda antepte birkaç güne kayseriye gelecek.
airbrush getirivermiş bana.. ama tabancasını. yani kompresör felan lazım olcak ve ayrıca
http://cgi.ebay.com/20-CREATEX-COLOR...d=p4999.c0.m14
burda gördüğüm gibi onların boyası da özel. sen bulabilirmisin o boyolardan?
Fatih hoşgeldin. Bir an önce bitirip gelmen dileğiyle.K.İ.B selamlar
ÜNLÜ MOTOSİKLET 3S ANA BAYİİ (SATIŞ -SERVİS -SATIŞ SONRASI HİZMET)...''BAJAJ''MONDİAL''KYMCO''FALCON' 0352 320 6791
fatih askerlik kolay değil. bi isteğin ihtiyacın arzun ermin rican var mı bizden? elimizden geldiği kadar yardımcı oluruz...
yok abi ALLAH razı olsun saolasın emrimiz değil ricamız olur hemdehayat nasıl kayseride
idare eder. ama hava soğuk be motor kullanırken bi tarafımız donuyo. onun dışında iyi.
neyse fatih ben çıkıyorum.
kendine ii bak oralarda. hayırlı tezkereler
bye
hayırlı bayramlar kayseri mt.
hakan zaten taşı düşürmek için motora devam ağrılar geçince atladım motora dağ tepe. ancak klr tabiki dah faydalı
tuncay, boya zaten akrilik oto boyası her türlü oto boyası uyar yeni sanayi de tekin boya da istediğin rengi yapıyorlar. ama kompresör diyince o sakat küçük komresör bulmak zor. ama bakarız.
iyi bayramlar.
Tüm KAYSERİ MT ailesinin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlarım.
34 EU 191
slm millet nbr nasıl geçti bayram umarım iyisinizdir tum mt grup olarak ugur kardeşimizin düğünüğne davetliyiz haberiniz olsun saygılar
ne mutlu türküm diyene
murat abi airbrush tabancası gelmiş. 0,3 mm uçlu. çok kaliteli değil ama artık idare edecez sen boyayı hazırla. çalışmalara başlıyalım bi an önce
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:47 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:45 AM ----------
la senin de mübarek olsun bayramın..
olum insan düğün tarihi sati yerini söyler ne biçim adamsın. eksik bilgi veriyon
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:00 AM ----------
işte bu geldi USA dan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:01 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:01 AM ----------
abi senin ybr de kırmızı. bi tane hatun bul böyle tam olcak
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)