lilokan@lilrap.com msnyi eklermisin daha detaylı konuşabiliriz. =)
motor bu
lilokan@lilrap.com msnyi eklermisin daha detaylı konuşabiliriz. =)
motor bu
gecen iyi olsun
ne mutlu türküm diyene
motorunu biliyorum daha önce yetkili servisi idim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:51 AM ----------
güzel motor ama kayseride yedek parça bulman biraz zor hatta imkansız
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:52 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:52 AM ----------
günaydın kayseri mt
Yüksek Kalite Üstün Performans
iki gündür yollardayım. kapadokyann altına üstüne getirdim. 300 km yol yapım. hayatım kaydı
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
[QUOTE=ünlümotor;1776761]motorunu biliyorum daha önce yetkili servisi idim[COLOR="Silver"]
otorun alt kısmına grenaj yaptırmak istiyorum bana yardımcı olabilicekmisin?
Herkese selam ben Semih: Arkadaşlar Kayseriye yeni taşındım. daha önceleri İstanbulda ikamet ediyordum.CBF 150 kullanıyorum. SHARK S 500 Alphina kaskımın kenarındaki vizör açacak yeri ve küçük demir bilyeler düşmüş Bunu yaptırabileceğim aksesuar satan yer varsa adresini açıklayıcı bir şekilde yazarsanız memnun olurum. şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
34 EU 191
günaydın kayseri mt
iyi akşamlar kayseri mt.
bu ne biçim hava la böyle
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
"ünlümotor" hala bi cevap alamadım =) motoruma grenaj yaptırmak istiyorum motor kısmını kapattırıcam.bunu kayseride yapabilicek olan warmı? çok zor olmasa gerek :D
günaydınnn kayserii..
bana yardımcı olabilicek yokmu?
arkadaşım ben sana cevap verdim ama anlamamışın sanırım motorunu görmem lazım elimde bulunan hazır grenajlar olursa takıla bilir yoksa sanayiide kalıp yaptırıp grenaj yaptıracaksın
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:53 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:51 AM ----------
günaydın kayseri mt
Dostlar,arkadaşlar,kardeşler,can yoldaşlar,motorcular Yeni dilde motosikletçiler
Millette bir sağukluk seziyorum,Soğuk meze misali ! Ne iş kardeşler bu böyle olmaz!Ölümlü dünyadayız,kalıcı değiliz,Dostluklar kolay kurulmaz Yazın bir şeyler boş bırakmayın buraları...
Yemek resimleri koydurtmayın bana ertesi günü oruç,oruç ağzınızın suyu akar benden söylemesi Zaten geçenki resimleri koyduğumda kulaklarım çınlıyordu
Hadi bakalım bekliyorum
beni dellendirme bak ferat birdaha sakın yemek resimleri koymayoksa baa iftar yemegi ısmarlamak zorunda kalacaksın paşa mehmet abiye selam birde aklıma gelmişken motoru satıyormuşun be alam kaçlira istiyon 1 büyük bir küçükbas hayvan verem birde bende tavuk kesek tamammı kabulmüsü,n
ne mutlu türküm diyene
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)