güzel bir gün anlaşılan resimler için tşk tuncay inşallah bende motosikletimi alıp aranıza katılırım başka bir sefere (motosikleti almam uzun surebilir ama olsun )...
@yns38 hoşgeldin... aktif olman dileğiyle :D
güzel bir gün anlaşılan resimler için tşk tuncay inşallah bende motosikletimi alıp aranıza katılırım başka bir sefere (motosikleti almam uzun surebilir ama olsun )...
@yns38 hoşgeldin... aktif olman dileğiyle :D
tuni çok hızlısın eve daha yeni girdim resimleri atmışın hemen. güzel gündü hava da güzeldi. hepinize teşekkürler. benim motoru bugün gösterdim mafsalı kaymış sola ondan sürtüyo.pazartesi halledeceğiz artık.
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
tuncay hızlısın..gerçektende güzel bir gezi oldu bizim için..kusura kalmayın ancak girebildim siteye uydu kurmaktan bir türlü fırsat bulamadım yazmaya bir dahaki gezimiz daha güzel olacak.. hepinize iyi geceler...
heheh sizi örnek alıyom o yüzden hızlıyom
tamam daha motorum yok ama olduğunda da sizin kadar hızlı olcam
ilk virajdan uçmak istemiyorum o yüzden yavaş dikaktli ve zevkini çıkartarak sürmeyi tercih ederim...
9000 ytl e ne alacan yaw?
9000'ytl'ye ne alabilirsin bir cruiser'ciysen eğer bi halt alamassın şaka şaka ikinci el dragstar 650 alabilirsin mesala ama ilk başlangıçta bu kadar yüksekten uçmak iyi değil kalp yapar adamda murat'ın macit'inden yada ferhat'ın caracalı gibi!! bu tip motorlarla başlamak daha uygun kardeşim...
ferat abi anlaşmayı yaptığımıza göre ödemeyi nasıl istersin chek, nakit, döviz, altın?
bide ne zaman ?
tamam benim de tercihim döviz kayserili olduk artuk yaw
zaten benim para ytl olrak değildi. döviz olarak vardı. boşu boşuna euro dan ytl ye bozdurmakla uğraşmıyalım
hyo inşallah gerçi artık S&T Kanuni oldu ismi gt250r ama dediğim gibi maddi açıdan beklemek lazım masraflarla filan 9-9.500 ytl civarı tutar sanırım...
evet 9500 ytl i bulur. ama o paraya neden 2,el başka bişey almıyorsun...
illa da hyo gt250r alacaksan temiz bi tane 2,el alsana.. daa ucuza gelmiş olur. sonuçta yeni başlayacan sıfır o parayavermeye değmez bence..
yinede senin tercihin tabi..
o civarda ikinci el supersport alabileceğim makine 600cc den aşağı olmayacak ona da yeni başladığım için binmeye korkarım açıkcası kontrolsüz güç güç değildir ne de olsa
hyo için hem tecrübe olur bana hemde bir kaç yıl binerim diye düşünüyorum hoşuma giderse satmam uzuuun bir süre binerim diye sıfır hyo düşünüyorum...
şimdiden hayırlı olsun.. yine de fzla geç kalma nisanda gezilere başlıyoz ona göre
9000'ytl olsa eğer bende 1 dakika bile düşünmeden ikinci el dragstar alırım ve!olayı bitiririm abi
Tarih;2008.11.12 Saat;16:03:15
Derinlik(km):3.7
Büyüklük:4.9
Yer: GÜNESLI-KOCASINAN (KAYSERI)
birde 15.katta oturuyorum. beşik gib sallandı ev. 1,5saat geçti üzerinden hala sallanıyomuşum hissi var üzerimde..
nsıl işlediyse deprem artık içime...
Hepimize geçmiş olsun..
ben de organizede fabrikanın birindeydim asmakatta fabrika çökecek zannettim baya salladı. onunla geçmiş olsun
deprem olduğunda bende arabanın içindeydim..önce rüzgar sallıyor felan sandım!!ama ortalıkta rüzgar felan yoktu baktım insanlar binalardan dışarı çıkıyor!anladım tabi deprem olduğunu,ee tabi arabanın içi güvenilir sayılır dışarı adımımı bile atmadım ..geçmiş olsun umarım tekrarı başımıza gelmez..
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)