Allah rahmet eylesin yakinlaina bas sagili dilerim, allah sabir versin. Cok uzucu bi olay. İnsallah bir daha biyle uzucu haberler almayiz...
Allah rahmet eylesin yakinlaina bas sagili dilerim, allah sabir versin. Cok uzucu bi olay. İnsallah bir daha biyle uzucu haberler almayiz...
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Allah ailesine sabır versin...
nasil cikmisim garizmayim deme
ne mutlu türküm diyene
adaşım rahmetli HAKAN abim MEKANI CENNET OLUR İNŞ
dükkanda yoktun olm.yanımdan geçerkn selam vermeyen de ben değilim
valla hoş geldin dedim sana tam binmiştin motora kask vardı kafanda
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:34 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:40 AM ----------
baaşkan ramazan da iftar yemegi verecekmişin duyduguma göre tornacı murat eczacı ugur yerinede yazıyorum bize 10 kişilik olarak geç geriye kalan arkadaşlarıda ekle kaç kişiysek 1 tepsi tatlıyı sadece ugur yer onuda belirtiyim
ne mutlu türküm diyene
arkadaşlar yarin sabah yahyalıya gidiyorum damlama sulama sistemi kurulacak işi olmayan her koşulda çalışa bilen arkadaşlar beni arasın 5ila 7 gün sürecek bir iş
ne mutlu türküm diyene
tünadın kayseri mt nasılsınız
Tunaydin arkadaslar
murat orda olsaydim gelirdim yardima
murat abi iş hakkında biras bilgi verirmisin gelebilirm belki yapabileceğim bişeymi
lan tuni sen evdeki internete ne kadar ödüyon.bi de hangisini öneriyon benimki 3 lük kotalı 4 yazıyo ama 3,5 olduğunda 35 tl ödüyom.sınırsıza geçecem ttnet kampanyadan eski üyeleri faydalandırmıyor.baskalarından da bişe anlamadım..
hayırlı ramazanlar beyler yahyalı yolcusu kalmasın
ne mutlu türküm diyene
merhaba arkadaşlar.bugün itibari ile Türkiye topraklarına ayak basmış bulunuyorum. hakan abinin fotografını görünce şok oldum çünkü tanıyordum benden çok boya alırdı.şirkettekilere fotografını gösterdim kimse inanamadı.Allah rahmet eylesin. finlandiya fotolarını akşama yollarım.
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)