Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Kayseri - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    ybr 125 olacak inşallah
    beyler yavaş olun akıllı olun aklınızı alırım daha yeni arayı düzettik
    gene benimcanımı sıkayın bir patlarsam bu sefer kötü olur şafak yunus abinden özürdile bitsin canım yoksa iknizide elime alcam

---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:55 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:53 PM ----------

ne oluyor bizim grupa anlamadımki lan tuni hep senin yüzünden bunlar sen gittin birbirimize girdik üzüntüden

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:55 PM ----------

Alıntı aslann2003 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben forum kurallarını yazdım diye sen okumak zorunda değilsin. Başında forum kuralları diye yazıyordu.
    arkadaş sen kimsin necisin ismin var gerisi yok kendini bir tanıt bakalım bir tanışalım anca yazı yazıyon ses var görüntü yok misali

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:11 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:05 PM ----------

dün akşamki resmleri akşam atarım beyler
    ne mutlu türküm diyene

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR REPSOL
    Ben forum kurallarını yazdım diye sen okumak zorunda değilsin. Başında forum kuralları diye yazıyordu.
    bundan sonra seni adam yerine koymayıp senin iletilerini okumam o zaman

Motosikleti
    ybr 125 olacak inşallah
    yunus nerelerdesin bir bizim oraya gel

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:28 PM ----------

aslan2003 tanıyan varmı arkadaşlar veya ben tanıyormuyum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:29 PM ----------

ünlü moto ybr 125 fiyatı nedir kanka
    ne mutlu türküm diyene

Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR REPSOL
    dükkandayım abi kapatınca gelicem

Motosikleti
    ybr 125 olacak inşallah
    Alıntı YNS38 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dükkandayım abi kapatınca gelicem
    tamam kanka bekliyorum kaçta geleceksin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:52 PM ----------

birde diş pastası getir
    ne mutlu türküm diyene

Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR REPSOL
    Alıntı murat38-50 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam kanka bekliyorum kaçta geleceksin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:52 PM ----------

birde diş pastası getir
    tamam abi

Motosikleti
    ybr 125 olacak inşallah
    sagol canımın içi

---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:00 PM ----------

telli oglu özel pasta yapıyormu resimli felan bilen varmı
    ne mutlu türküm diyene

aslann2003 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar forumda herkese tek tek kendimi tanıtmam mümkün değil. yns sen adam yerine koymasan ne olur beni adam yerine koyanlar yeter. Benim yazdığım mesaj sayısı 90 küsür olmuş tanıyan da tanıyor zaten...

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    la murat uzulme sen en yakin zamanda gelcem. Ozledim valla sizi. Ama geldigimde boyle cocukca olaylara takiyor olursaniz kulaginuzi cekerim hee
    Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!

Motosikleti
    yamaha xt 660r \ ybr 125ESD
    Yazmayım yazmayım dedim ama daynamadın ve son kez kayseri mt'ye yazıyorum.

Arkadaşlar motosiklet topluluğu,arkadaşlık,kardeşlik böyle olmaz.Neden olmaz birincisi,saygı,ikincisi:sevgi,arkadaşlık ben bunların hiçbirini burada göremiyorum doğru'ya doğru eğriye eğri,herkesin yazısına düşüncesine saygılı olmak lazım. Murat boyar arkadaşımız bir uyarı yapmış yerince ve doğru bir şekilde,ardındanda ferhat bir şeyler yazmış,ve bütün olay bu değilmi!Aranızda istediğiniz gibi muhabbet yapabilirsiniz ama kayseri mt'ye bu tür muhabbetler yakışmaz.çünkü sadece kayserili arkdaşlar okumuyor bu yazıları herkes okuyor. Konu kapandı abi ne diye yazıyosun diye soracaksanız eğer benimde düşüncelrimi buraya yazma hakkım var.
    Yine arkadaşız beraber konuşur merhabalaşırız ama bundan sonra ben ve kardeşim ferhat hiç bir şekilde gezilere katılmayacağız. Herşey gölünüzce olsun mehmet.

Motosikleti
    ybr 125 olacak inşallah
    Alıntı Tundzhay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    la murat uzulme sen en yakin zamanda gelcem. Ozledim valla sizi. Ama geldigimde boyle cocukca olaylara takiyor olursaniz kulaginuzi cekerim hee
    eyvallah koçum oglum gelirken oralardan boş gelme anlarsınya

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:39 PM ----------

Alıntı m.s adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Arkadaşlar motosiklet topluluğu,arkadaşlık,kardeşlik böyle olmaz.Neden olmaz birincisi,saygı,ikincisi:sevgi,arkadaşlık ben bunların hiçbirini burada göremiyorum doğru'ya doğru eğriye eğri,herkesin yazısına düşüncesine saygılı olmak lazım. Murat boyar arkadaşımız bir uyarı yapmış yerince ve doğru bir şekilde,ardındanda ferhat bir şeyler yazmış,ve bütün olay bu değilmi!Aranızda istediğiniz gibi muhabbet yapabilirsiniz ama kayseri mt'ye bu tür muhabbetler yakışmaz.çünkü sadece kayserili arkdaşlar okumuyor bu yazıları herkes okuyor. Konu kapandı abi ne diye yazıyosun diye soracaksanız eğer benimde düşüncelrimi buraya yazma hakkım var.
    Yine arkadaşız beraber konuşur merhabalaşırız ama bundan sonra ben ve kardeşim ferhat hiç bir şekilde gezilere katılmayacağız. Herşey gölünüzce olsun mehmet.
    abi bunun tek sorumlusu benim ben girmicem artık gezilerede gelmem siz eskisi gibi takılın herkezden tekrar özür diler mt den ayrılıyorum saygılar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:46 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:46 PM ----------

Alıntı m.s adlı üyeden alıntı Mesajı göster

abi bunun tek sorumlusu benim ben girmicem artık gezilerede gelmem siz eskisi gibi takılın herkezden tekrar özür diler mt den ayrılıyorum saygılar
    ne mutlu türküm diyene

reflexiv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kaç gündür yazmayım bu konu hakkında diye zorluyodum kendimi.ama bende dayanamıcam..öncelikle bu hallere gelmek için ne kadar süre geçtiğini herkes kanımca biliyor.sırf bunun hatırına bile herkesin kendinden biraz fedakarlık yapıp olayın kapanması, eski hale dönmemiz gerek.olayın tamamen dısarısında kalan birisi olarak kendimce bildiğim gördüğüm duyduğum kadarıyla ortada sorun,problem namına zaten birsey yok.yani büyütülecek birsey olurda büyütülür hani o da yok zaten..arkadaslar tamamen coğu kişinin ters anında normal bi zamanda görülemeyecek bi söz soğuk duş etkisi yaratmıs.yani biraz zaman sonra zaten anlasılıcak ne kadar b..ktan bi durum olduğu.kocaman insanlarız lütfen...

aslan ve şfk..aramızda kaç kere bulundunz da aramızda olabilecek olan kavga döğüş barıs mutluluk olaylarına kafanıza göre dahil olabiliyorsunuz.biz istemezsek aramıza giremezsiniz zaten..biz(herkes) forum kurallarını, özelde neyin yazılıcanı, açıkta neyin yazılıcanı biliyoruz zaten..oyle olmasa arkadaslar gereki özürleri zaten dilemezdi..hata yaptıklarını anladıkları için özür dilediler herhalde değilmii??

ayrıca şfk...sanki ortamda güzel birsey oluyormus gibi gülücük koyup çarsı karısmıs kaçıım demek ne demek ya?gelirsin çayımızı içersin gezersin yardım istersin ederiz ama boyle yorumlar yapamazsın emin ol bundan.

millet tartışıyorda bende aldırış etmeden dalga geçercesine ukalaca gülüp geçmişim sanki; öyle bi anlaşılma olmuş ki kesinlikle böyle birşey yok.
    Tartışılacak ciddi bi mevzuda yok ortada zaten iki samimi abimizin kendi aralarında şakalaşmaları.. bu kadar büyüyeceğini hiç tahmin etmedim, sadece ortamı yumuşatma amaçlı birazda espritüel bi halde " çarşı karışmış ben iyi akşamlar dileklerimi iletip ( bulaşmadan )kaçıyım " dedim. Ama dediğim gibi yanlış anlaşılmışım

samimi arkadaş çevresi arasında kullanırız "çarşı karışmış" burdaki kullanım amacı : Arkadaşlar, dükkan sahipleri tartışıyor, olaylar oluyor ama sular durulduğunda, herşey saman alevi gibi yanıp söndüğünde değişen birşey olmayacak herkez yine yerinde olacak anlamını çıkarabilriz.
    :bounce:

reflexiv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    senden başka kimse oyle anlamamış nedense..biraz daha dikkatli ol bundan sonra o zaman

Alıntı reflexiv adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    senden başka kimse oyle anlamamış nedense..biraz daha dikkatli ol bundan sonra o zaman
    dediğim gibi farklı bi amacım yoktu.
    zaten olan biteni, yapılanları sıklıkla takip eden
    tanımadığı halde buluşmalarına katılan
    kayserideki bu oluşumun
    kayserili motosikletli insanların arasında yer almayı isteyen birinin
    forumda olan tatsız bir olay karşısında sırıtarak alay edercesine gülüp geçmesi beklenemez
    en azından bu aptallığı benden kimse bekleyemez.
    Sanıyorumki bugün YNS38 de bu yanlış anlaşılmadan dolayı benimle tartışmaya girdi.
    :bounce:

Motosikleti
    ybr 125 olacak inşallah
    Alıntı sfk `>s adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dediğim gibi farklı bi amacım yoktu.
    zaten olan biteni, yapılanları sıklıkla takip eden
    tanımadığı halde buluşmalarına katılan
    kayserideki bu oluşumun
    kayserili motosikletli insanların arasında yer almayı isteyen birinin
    forumda olan tatsız bir olay karşısında sırıtarak alay edercesine gülüp geçmesi beklenemez
    en azından bu aptallığı benden kimse bekleyemez.
    Sanıyorumki bugün YNS38 de bu yanlış anlaşılmadan dolayı benimle tartışmaya girdi.
    bende yusufa katılıyorum şfk hepimiz öyle anladık be kuzum

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:07 AM ----------

geçmişe mazi be koçlar boş verin önümüzde birdolu günler var birlikte olacamız memo abi saygılar m.s
    ne mutlu türküm diyene

selam kayseri mt size üzücü bi haberim var
    dün gece kayseride hakan diye bir motorcu arkadaş(bizim hakan değil)bende tanımıyorum bi trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir..
    ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun
    taniyan veya bilen varmı ben merak ettim bizim hakanı aradım telaşla ama Allahtan o değilmiş sordum kim diye bende tam tanımıyorum ama 600f i olan biri vardı heralde odur dedi

Motosikleti
    HONDA CBR 1000RR REPSOL
    Arkadaşlar forumda herkese tek tek kendimi tanıtmam mümkün değil. yns sen adam yerine koymasan ne olur beni adam yerine koyanlar yeter. Benim yazdığım mesaj sayısı 90 küsür olmuş tanıyan da tanıyor zaten...
    varolll reis sen büyükmüşsün ya 90 küsür mesaj helal olsunn çok insan tanımış gıbta ederek bakıyorum sana

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 PM ----------

Alıntı BRSCN38 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    selam kayseri mt size üzücü bi haberim var
    dün gece kayseride hakan diye bir motorcu arkadaş(bizim hakan değil)bende tanımıyorum bi trafik kazası sonucu hayatını kaybetmiştir..
    ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum mekanı cennet olsun
    taniyan veya bilen varmı ben merak ettim bizim hakanı aradım telaşla ama Allahtan o değilmiş sordum kim diye bende tam tanımıyorum ama 600f i olan biri vardı heralde odur dedi
    bende 600f i olan bi hakanı tanıyorum ama dün akşam hisarcıktan aşşa iniyolardı doğan abiyle arka arkaya Allah rahmet eylesin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 PM ----------

kaç gibi,nerde olmuş barış bi bilgin varmı ben gece 11.30 gibi şehire iniyodum hisarcıktan onlarda yanımdan geçtiler gittiler baya hızlılardı ama

Motosikleti
    ybr 125 olacak inşallah

allah rahet eylesin

Alıntı YNS38 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    varolll reis sen büyükmüşsün ya 90 küsür mesaj helal olsunn çok insan tanımış gıbta ederek bakıyorum sana

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:44 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:43 PM ----------

bende 600f i olan bi hakanı tanıyorum ama dün akşam hisarcıktan aşşa iniyolardı doğan abiyle arka arkaya Allah rahmet eylesin

---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:58 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:44 PM ----------

kaç gibi,nerde olmuş barış bi bilgin varmı ben gece 11.30 gibi şehire iniyodum hisarcıktan onlarda yanımdan geçtiler gittiler baya hızlılardı ama
    hakanın yakınlarına baş saglıgı diler tüm kayserimizin başı sagolsun allah birdaha kimseye yaşatmasın mekanı cennet olsun
    ne mutlu türküm diyene

tüm motosiklet camiasının ve kayserimizin başı sağolsun..allah gani gani rahmet eylesin

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)

Bu Konudaki Etiketler