yook hiç toplanmayacak hayırdır?
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:42 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:29 PM ----------
Kimse alınmasın 15-20 yıl önce ehliyetsiz motorlar ya da başka nedenden toplanırdı o aklıma geldi de
aleyküm selam tosuncuk öncelikle hoş geldin önce birde kendini tanıtsan ne iyi olurdu demi
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:52 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:51 PM ----------
tünaydın kayseri herkese hayırlı cumalar pazar akşam saat 20:30 da tellioğlundayız unutmayın
Yüksek Kalite Üstün Performans
geldi abi hazır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:05 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 PM ----------
zuhahahahahaha
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:07 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:05 PM ----------
bu arada sen kimsin arkadaşım kendini bi tanıtırmısın... sen ne iş yaparsın bakiyim
aleyküm selam şafak nerelerdesin yaa
benimle tekteker cesareti olan varmı:queen:
selam millet selam şafak
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:28 PM ----------
arkadaşlar amık murat motor olmuş die duydum bilgisi olan varmı
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:29 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 PM ----------
ıpılıp murat as murat ikiside
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:30 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 PM ----------
ooooo teşrif ettinizmi sonunda
yalancı şöyle O olsunmu
benimle tekteker cesareti olan varmı:queen:
Aaa ayda aydan kayseri mt ye gelmis
artik seni yosif gezdirir cakma rancing le
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
ben motorcu ecz. gözlükcü hertürlü işi yaparım ünlü motor grub holding LTD ŞTİ GENEL BÜYÜK BAŞKANIMIZ MEHMET BEY.:D:D:D:D:D
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:33 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:29 PM ----------
O olsun mu derken??? genellikle lafla olmuyo yaparsam ben O yapıyorum yapmak istediğimi.365 gün 24 saat hizmetteyim O olmak isteyenler yapılır
---------- Mesaj ekleme zamanı: 14:36 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:33 PM ----------
ayda38 önce kim oldunu söle ondan sonra yorum yap yoksa bn yapacam...!!!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 14:36 PM ----------
ayda gezdiriym seni yanına bi arkadaş daha bul iki motor gelelim...
mehmet kardeşim amacın heralde kayseri mt yi kapattırmak.seviye
ayda38 akşam mahmut ustadan izin alda seni atpazarının ordan alıyım repsolle gezdiriyim:D:D:D:D:D:D:D ordanda ünlü motor center da bi mehmet bey var onuda alalım.:D:D:D:D:D:D(mehmet bey kimle dans ettiğine dikkat et):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)