herkese günaydın
mehmet abi yusuf abinin dediği gibi yarın yemeğe geliyoruz
herkese günaydın
mehmet abi yusuf abinin dediği gibi yarın yemeğe geliyoruz
Ohh ulen hayat size guzel yasayin ben varken hic organizasyon yapmiyordunuz alacaginiz olsun ben gittim hep geZiyoraunuz
ben vardim parsie valla simdiden ozledim memleketi
Bir başkadır Balkanlar'da Türk olmak!
Katılırsan organizasyon da çok parti de. Ha biz yapmıyoruz o ayrı.
Çiğ köfte partisi için teşekkür ederiz,mehmet ellerine sağlık...Ayrıca köftenin üstüne birde dansöz olunca süper oldu
rica ederim ferhat abi nedemek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:59 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:59 AM ----------
afiyet olsun yusuf cuğum sizin ellerinize sağlık
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:00 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:59 AM ----------
fotolar geliyor birazdan
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:08 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:00 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:08 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:09 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:09 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:10 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:09 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:11 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:10 AM ----------
ferhat abi hayırdır yüzünde acı bir tebessüm var
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:12 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:11 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:13 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:12 AM ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:14 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:13 AM ----------
şimdilik bu kadar katılan bütün arkadaşlara tşklr
Yüksek Kalite Üstün Performans
oooh masallah süpersiniz arkadaslar orada olamasamda sağolsun yusuf ve selçuk eve kadar servis yaptılar ellerinize sağlık çiğ köfte süper olmuş.mehmet elin kolun dert görmesin.tuni nin ağzında bulunsun.
mehmet abi eline sağlık çok güzel bir akşamdı gerçekten kesene bereket
Afiyet olsun arkadaslar ama ben aci yiyemiyordum zaten gelsemde sadece kola icerdim
afiyet olsun barış ne demek
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:01 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:59 PM ----------
hayırdır ne için mükemmel değil
---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:02 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:01 PM ----------
kolada yoktu zaten onun yerine ayran içtik
Yüksek Kalite Üstün Performans
yapımda emeği gecen arkadaşlara teşekkür ederiz.ayrıca mehmet abi eline sağlık çok güzeldi ciğ köfte ....
işin rast gelsin abim.
racingci,hyocu,dr. vs.vs. dün akşam çok sinirlerimi bozdun yaptıklarını yazıyımmı buraya bi ayıplasınlar mı seni..
kanuniye bakalitten grenaj yaptırdım haberin olsun artık bizide tanın demi?
Yosid ne yaptin len yine?
olm yunus varya hem o kadar lafı sayıyon hemde gelip abi motoru 5 dakka verinni işim var falan filan diyon.bu ne perhiz bu ne lahana turşusu
selam millet kayseride motorlar toplanmayacak mı hiç????
---------- Mesaj ekleme zamanı: 10:40 AM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:39 AM ----------
selam
kayseri
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)